|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Posto sam dobio savete da taj drum kit mnogo bolje radi od standardnog drum kita, hteo sam danas malo da menjam po ritmovima da vidim kako to zvuci, ali ja uopste na svojoj yamahi to nemam. Ako bi neko mogao snimiti taj drum kit iz yamahe psr 3000 bio bih mu zahvalan. pa neka postavi na download. Hvala unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.03.2009
Mjesto: Pljevlja
Godina: 33
Downloads: 212
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s900
![]() |
![]()
Evo ja sam postavio studio kit od yamahe psr s900. valjda je to isto kao i od psr 3000. Pošto prvi put postavljam ako nešto ne bude kako treba mogu ga poslati na mail.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
E hvala ti puno vlade, ja mislim da je to to. Znaci postoji i na s900, nije onda cudo sto je s900 toliko suplja od s700, sitnica po sitnica...
Ostaje mi samo da cekam da se pojavi u downloadu, pa cu da ga isprobam, a ako bude nekih problema javicu ti se na pp da mi posaljes. Hvala i pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Baš me čudi da PSR S 700 nema studio kit.A kako ga misliš upisati u klavijaturu?Koliko znam,PSR S 700 nema user setove bubnja.Ako ti uspije,zamolio bih te da detaljno opišeš postupak upisivanja seta bubnja.Hvala,unaprijed i Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
Makso, mislim da je kolega jimiboy objasnjavao u jednom postu kako se to radi, i to ne samo za bubnjeve nego i za sve user boje, tako da mozes sve elemente u ritmu da zamenis user bojama (bass, gitara, bubanj itd). Imam cak i neke njegove drum setove koje je licno on prepravljao od fabrickih i dotezao ih da zvuci malo mocnije nego fabricki. A kad malo bolje pogledas, sto i nebi moglo kad user boja nije nista drugo do fabricka boja sa izmenjenim efektima. E sad, najveci mi je problem sto sam zaboravio gde je on to objasnjavao, pa cu morati precesljati forum uzduz i popreko da nadjem to, ali mislim da je u onom delu gde je podrobnno objasnjavao sve zivo u vezi PSR serija. Dok ja nadjem taman ce i izaci na download ovaj studio kit, pa da ga isprobam, a kad uspem, napisacu ponovo sve po redu kako se to radi. Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma,nema potrebe,ako je Jimiboy to već objasnio.Pronaći ću.Hvala i sretan rad.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|