|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Zna li neko mogu li da se prave ritmovi direktno na klavijaturi? Hteo bih da napravim neke ritmove kao sto sam ih pravio na G 800 znaci da sam odsviram (odlupam) bubnjeve, pa bas, pratnju i ostalo. G 80o mi je to lepo radio. Gledao sam manual do sada pretrazio forum i nisam nasao odgovor. I imam jos jedno pitanje kada ubacim ritam konvertovan sa Style Works-om uvek mi izbaci boju bubnja GM 2 1185? Moze li da se promeni direktno na klavijaturi ta boja ili mora da se radi u Worksu? Mogu ja da promenim boju kada udjem u part view ali kada otvorim u Style composeru opet je stara boja? Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
nadji teme od kolege BOBAN010 O GW8-E KLAVIJATURI,pa pregledaj da ti ne pisem sad posto je tema jako siroka
Dodato: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8047
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (02.03.2010 u 14:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Procitao sam tu temu vec. Tu pise kako se koristi Style Works ali nema da li se mogu praviti ritmovi na samoj klavijaturi od pocetka. Mozda i ne moze. Ipak je po meni G 800 klasa iznad GW 8 samo sto je stariji petnaestak godina pa ne zvuci kao on. Videcu jos. Hvala Neso.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Otvoris glavni meni u klavijaturi i nadjes Style composer i uzivkas,a kada napravis ono sto si hteo i zaboravis na G800!
![]() Dodato: Kada udjes u Style composer iz menija u dnu ekrana(1,2..) odaberes INIT odnosno Style Init i ovo ce obrisati sve trake u ritmu koji pregledas.Pa onda mozes da odredis u meniju Edit,Time signature za sve trake recimo 4/4 i onda mozes da krenes sa sviranjem.Ovo su neke osnovne stvari a sve to imas u manualu za OS verzsion 2.0.Ako nemas poslacu ti link gde da skines. Promijenjeno od Boban010 (02.03.2010 u 16:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Dodjem ja do style composera i tu stanem
![]() ![]() Dodato: Nisam video da si dodao post. Imam neki manual ali ocigledno ne taj. Posalji link pa da pokusam. A ono za init sam provalio samo nisam znao za dalje. Sad cu da pokusam. Samo prvo da skinem taj novi manual. Promijenjeno od mrkic (02.03.2010 u 16:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Pazljivo procitaj dodatak za prethodni post verovatno je stigao dok si ti ovo pisao a i pogledaj pp tamo ti je link za manual.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Pokusacu nekako ako mogu da se snadjem sa slikama iz manuala. Videcu pa ti javljam rezultat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
Da ne otvaram novu temu!!!!
Jel ima na GW8,bas slajd??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@milanceshow pod tim imenom gw8 nema taj bas.ima svakakvih basova ali bas pod tim imenom nema.
![]() |
#10 |
Nishki
|
![]()
Nije bitno ime,ali izgleda da nema!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|