|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
I mene zanima vec od davno da li se ovakva sprava moze prikljuciti preko midi kabla i da se umesto na dirkama na klavijaturi kucaju ritmovi da ovim kucam dok pravim ritmove...Da li neko zna? Posto mislim da bih bilo puno lakse svirati palicama nego po tipkama....Pooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
Vjerovatno bi se moglo spojiti na fruity loops ili tako neki program,pa iskucat ritam u midi file-u pa ga preko style works pretvoriti za klavijaturu.Bilo bi odlicno da moze,i da se moze naci gdje ova spravica da se kupi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Na ta sprava pise Yamaha DD 55c .... a to kaze gde moze da se nadje. Raspitajte se u prodaznim salonima na Yamaha, dobicete informacije ili pretrazite oglase.
A sto se tice kucanje ritmova preko njega .... ako ima MIDI izlaz, a verujem da ima, treba da moze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Pa ja sam bas mislio da se to prikljuci na klavijaturu i da direktno kad udaram po tim bubnjevima snima ritam u klavijaturi sa drum setovima sa klavijature...to sam mislio i bilo bih super ako to moze,jer predpostavljam ako ima midi ulaze i izlaze da bih trebalo da moze da se podesi na kanalima u midi...Ako neko ima iskustva i ko radi tako da nam objasni...Znaci ne da snimam u nekom programu nego direktno u klavijaturi...Poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Zeljko .... vidim na yamaha stranicu da ova sprava ima MIDI in/out tako da nevidim razlog zasto nebi moglo .... jedino ako je slaba sa MIDI podesavanja pa da ne uspes da podesis kako ti zelis
![]() Pre neki dan smo pricali sa jedan kolega sa foruma..... hoce da mu bubnjar odlupa ritmove i da prebaci iz Roland modula preko midi u klavijaturu direkt. Otisao je da proba...... mada da ne skretam sa teme, nije bitno to sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sve je bitno kad covjek ne zna o tom kao ja jedino ako je pitanje na pogresnom mjestu onda ok...Ipak hvala Ace na odgovoru...Pooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|