|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 596
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
pozdrav svim clanovima sajta..zamolio bih vas na malu pomoc.naime, imam pa1x i imam problem sa tercama(koristim esemble terce)--zbog oskudnih 32MB rama..prilicno mi je dosta memorije otislo na USER DK, i semplove bubnjeva,tako da ne mogu koristiti User DK terce..uglavnom problem je sljedeci: kada sviram npr u A mol skali ..svi tonovi su poprilico tacni samo sto G zvuci skroz rastimano..pokusavao sam Cis# u user scali podesiti na 99 , onda je sve ok ali tada nemam tona Bb, jer svira kao da je H..nadam se da ste me razumjeli ..ako ima neko neko rijesenje bio bih zahvalan..
P.S nemojte samo preporucivati oscilatorske. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Zao mi je al neverujem da ima drugo resenje, Ensemble je to, nemoze se nista menjati.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Molsku tercu nemoze se uraditi skroz tacna u ensemble.
Moj savet ti je da koristis oscilatorne terce. One su skroz tacne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja jos nisam cuo tacne ensemble i oscilatorske terce a cuo sam ih dosta.Preko userDK mogu da se naprave tacne terce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@zsimonovic
Druze moze da se naprave tacne oscilatorne terce. Samo moze za oko 3 oktave, nemoze za cela klavijatura. U ensemble moze samo durske tacne terce. Al ne rade medjutonove jer su neke od njih na -/+ 99 pa trilere nisu tacne. Pored meni ensemble je vrlo los za terce |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|