|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljedu znali iko kako se moze namjestit da se na pichu smanjuje jacina boje......
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Najverovatnije nikako,za to se kupi (za to služi) baš ako hoćeš,ili ako ti je otišao šiber-VOLUME pedal-a.Podesiš u ....... i piči brale.
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa dobro znam za volumen pedal...ali neznam za sta moze sve da sluzi pich ovo prema gore i dole....
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pozz Eko.
Ovo sto zelis uraditi moguce je. E sad ja ovo znam na pa500, al posto se to radi u program/sound verovatno ce da bude slicno i kod tebe na Triton le ![]() Znaci u program otvoris tu boju na koju hoces da ima recimo kad gurnes bendera ugore (Y+) da se stisa boja. Udjes u "AMP" podesavanja (to je ono za glasnoca, balance i ostalo oko zvucnice t.j. izlaz). Tu odaberes "AMP modulation" i tamo gde pise "AMP modulation" namestis kod "AMS" da bude Joystick Y+. Onda imas "Intensity". Ako ga namestis u minus jacina boja ce se smanjivati. Ako namestis u plus, jacina boje ce se pojacavati. I imas "Velocity intensity" sa cijom vrednost odredujes pocetnu glasnocu na boju. Nasteluj to kako zelis, memorisi i eto ti. Znaci kazem ovo je na pa500, al program je program, sigurno i kod tebi ima iste podesavanja. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala druze uspio sam...znaci identicno je,....iako bi volio u ovoj temi razgovarat o svim mogucnostima pitcha....pozdrav svima...
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Na svako mesto gde ima AMS moze da se namesti Pitch bend da kontrolise tu funkciju. AMS je mogucnost da odaberes sam sta da kontrolira tu opciju.
Mada ljudi najcesce meste LFO na Y nasoku. Ako te i to zanima, to ide tako sto na LFO A ili B namestis koju wave-formu hoces i onda u Fliter namestis kod Filter LFO modulation opet AMS joystick i intensity to A na koliko zelis. Cak moze i da stavis dve razlicne Waveforme na LFO A i B i obe da kontrolises sa Pitch Benda ugore. Moze svasta druze. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Kako je Ace rekao, problem je sto ga mi zovemo Pitch a to nije pitch uopste,
to je samo kontroler kao i same dirke il switches il ostalo...mozes na njemu staviti sta god ti padne na glavu i onda nece biti Pitch.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|