|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Nasao sam neke semplove za Triton, imam samo KSF fajlove ali nemam KMP... Kako mogu da ga napravim ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Tuzla - BiH
Downloads: 127
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 19 Postova
Instrumenti: Korg Pa800,Pigini De Luxe,Klavir
![]() |
![]()
druze za taj problemcic ce ti trebati neki program koji moze da ti taj fajl spakuje u jedan jedinstveni,tj. da dobijes i KMP fajl.
Najjednostavniji program za to ti je Avawe Studio...
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Ne treba mu nikakav program. Treba uzeti uputstva u ruke i pročitati kako se od pojedinih semplova (ksf su pojedini semplovi u korgovom formatu) programiraju u gotov multisample.
To može naravno i awave, ali awave ne može čitati misli, a još manje znati što da radi s hrpom pojedinih semplova. I zato awave neće ništa spakirati u kmp sve dok korisnik ne isprogramira u awave-u multisample i odredi za svaki pojedini sample, od koje do koje tipke će svirati. Uložen trud u upoznavanje kako radi awave nije ništa manji, možda je čak i veći od onog koji će biti potreban da se to nauči raditi u samom tritonu. U uputstvima treba krenuti od ključne riječi "create multisample" i onda redom čitati i isprobavati dok se to ne svlada. Kad se jednom nauči, čovjek može uzeti bilo koje pojedinačne semplove i znat će si napraviti multisample. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|