|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Poz svima..Ovako razdvojio sam izlaze na sintu,tako sto sam u panport sve za ritam sekciju stavio na 1,a boje za desnu ruku na 127,i izlazi su razdvojeni..medjutim,i ako su razdvojeni izlazi ,a izlazu za desnu ruku se i dalje tiho cuju dobos,perkusije malo,i neka kontra,malo tiho,ali opet kad se malo vise pojaci,to dodje do izrazaja..Jel mogu uzlazi u potruponosti nekako da se razdvoje,da se na jednom cuje samo desna ruka i nista vise,a na drugom sve ostalo?hvala i poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Efekt ti se cuje na oba izlaza. i to ti je to.
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
iskljucui sam sve efekte da vidim da nije i do njih,ali se i dalje cujes dobos na oba izlaza,cinelice,i jedna kontra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
nisu effekti u pitanju vec panorama pojedinacnih elemenata bubanja ...
neki su nastelovani na centar, drugi skroz levo a ostali skroz desno. e sad i ako si aranzeru dao komandu da sve svira na levo, ipak njega vuce one elemente drumsa da izbacuje na desno - pa kad se dosta pojaca celokupna bubanj-sekcija onde se cuju ti pojedinacni elementi i na drugoj strani ... ja tu ne vidim nikakvu shansu da se taj problem bez 4 (L/R/1/2) individualnih izlaza resi ... ![]() pozdrav
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
upravo tako druze grandia,bas je takav problem kao sto si napisao...znaici mislis da ja to ne mogu nikako da resim?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
bata mile, pitam sad glupo a nikako kazem da ti il neko drugi pitao glupo! znaci vazi samo za mene
![]() jel si probao da koristis 2 audiokabla,znaci pojedinacna 2 kabla i tako udjes u miksetu naprimer levo na 1 a desno na 2 ? e sad tu bi trebao da isprobas kablove sa mono i stereo banane ... jedino mi to pade napamet ![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa pazi druze tako i koristim..naime dva intrumental kabla,oba sa mono bananicama,idu iz klavijature u mixer...na jednom kablu se cuje samo ritam sekcija,na drugom se cuje desna ruka,znaci boja za sviranje..E sad na tom kanalu,kablu,izlazu,kako god vec,cuje mi se i ponesto sa ritam sekcije a ne treba da se cuje,npr cuju mu si cicenle,nakim drum kitovima se cuje i bubanj,i poneki timpan..E sad ja sam razdvojio izlaze da bih mogao da na mixeru pojacam desnu ruku,da se cuje jace od ritam sekcije,jer mi je dosta tiha kad ide sve preko jednog izlaza..zato sam razdvoio izlaze..E sad,iako su izlazi razdvojeni,kad pojacam jace na mixeru desnu ruku cuju mi se one cicelice i dobos o ojima pricam,tako da bukvalno ispada,da se dobos cuje na oba izlaza,i na onom za ritam sekciju i na onom za desnu ruku,i to upropascava nacisto irtam..i ne znam kako da ga resim...ja ih razdvojio da pojacam desnu ruku,a sad kad je pojacam dovoljno,cuju mi se ove zebancije,tako da mi opet ne valja nikako
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|