|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hocu kolege da otvorim ovu temu i da nabroimo ex yu i sadasnje rock & Roll pesmice da ne bi se zaboravili to je stvarno dobra muzika da zapocnemo sa Ne spavaj mala moja muzika dok svira bjelo dugme
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Pa ima mnogo dobrih.. Nece se to zaboraviti nikada..
Plavi orkestar-bolje biti pijan, nego star,sava tiho tece, ako su to samo bile lazi Bjelo dugme,ti me iznevljeri,lipe cvatu,ako ima boga,ruzica si bila,na zadnjem sedistu moga auta parni valjak-sve jos mirise na nju,moja je pesma lagana,jesen u meni itd...itd... |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Selma putuje na fakultet
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jeste to su stvarno dobre ali ja hocu da pise i starije kolege dobre yu rock & roll sa zivim ritmom ili twist kako moj mali je opasan je dobra pesmica mi plesemo moze da se kaze
#5 |
Nishki
|
![]()
Treba ti repertoar zivih rock&roll pesama?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Ja mislim da je ovo nesto nemoguce... Dobre??? Sta podrazumijevas pod dobre??? Mozda su tebi dobre ili nekom a nekom opet ne, mislim da nebi bilo kraja ovoj temi nikad...
A same rock pjesme da nabrojis isto gotovo pa nemoguce... Ima tu dosta posla... A pjesme koje se nabroje znaci da nisu zaboravljene itd... jednostavno nema smisla... Ali lijepa zamisao sto se tice tog pravca muzike koji je skoro pa nestao u yugi... |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Pesama ima gomilu... Sve zavisi sta te zanima...
Da li samo rock ili i pop ili... Ili ti trebaju brze pesme za repertoar ? Recimo: Corba: Kada hodas Piloti: Cini mi se da ITD: Gradske cure Oliver Mandic: Ljuljaj me nezno Neki to vole vruce: Teska vremena Djavoli: Pricaj mi o ljubavi Generacija 5: Dolazim za 5 minuta Viktorija: Teraj ti po svome Crvena jabuka: Tugo nesreco Imas svasta ovde, nadam se da ce ti nesto koristiti ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Mislim da tema baš i nije dobra, mislim, bez ljutnje...jel dobre Rocl&Roll stvari?
To isto ko da se postavi tema za dobre stare narodnjake....ima ih brdo....i opet nekome dobre, a nekome nisu... |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A ima i pesmarica u download sekciji tako da...pokušavam ali ne vidim smisao ove teme?
![]() Da "nabrajamo"? Čemu,i dokle? Promijenjeno od Vule (30.04.2010 u 08:25 sati) |
![]() |
Favoriti |
|
|