Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 01.07.2010, 02:24   #1
irgeigor
Početnik forumacije!

irgeigor's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2008
Mjesto: Subotica
Godina: 47
Downloads: 169
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika,Racunari....
irgeigor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
irgeigor pošalji poruku preko MSN messengera irgeigor pošalji poruku preko Skype™ messengera
Beitrag Roland Edirol M-16DX

Da li neko moze malo vise da mi objasni detalje oko ove mixete,interesuje me kako funkcionisu efekti na njoj konkretno da li moze da radi dual,hall i echo zajedno ili samo jedan i kako se ponasa kada se radi uzivo sa njom,unapred hvala na odgovorima.

Promijenjeno od Sejox (01.07.2010 u 15:37 sati) Razlog: Tema premjestena.
irgeigor je offline   Reply With Quote
Star 18.07.2010, 19:46   #2
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ista ti je kao M10 DX. A o tome ti Vule moze dati iscrpne informacije. Razlika je u tome samo sto ovaj mikser ima vise ulaza i prakticno sastavljen je iz dva dijela. Jedan dio je mikseta a drugi dio je postolje sa mjestima gdje se ukljucuju Mikrofoni i konekcije za kompjuter. U principu isti zvuk kao i M10 a svakako i ostale funkcije. Nemozes istovremeno koristiti dva efekta. Samo jedan internalni ali svakako mozes dodati eksternalne efekte. Mikseta je diskontinued ali ima jedna u Mississauga u prodavnici Long & McQuade i moze se kupiti za $300. Nije nova ali je u odlicnom stanju. Po meni je to vise Mikseta za Recording i Computer koristenje iako se moze uzeti i za zivu svirku. Nekako mi je sve premaleno za zivu svirku i potenciometri mi izgledaju slabasni. Primjetio sam da im reagiranje na pomak nije bas ponajbolje. Rekao bi da je pri pomaku zvuk je preosjetljiv a istovremeno pri pomacima potenciometra nemam osjecaj laganog fizickog prostornog pomaka. Nisam bas previse odusevljen miksetom vise zbog hardvera nego zbog zvuka. Zvuk je pristojan.
keyboards je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio keyboards za ovaj koristan post:
irgeigor (19.07.2010)
Star 19.07.2010, 01:57   #3
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

M16dx ima u sebi integrisan i audio interfejs tako da se ujedno može koristiti kao zvučna karta za razliku od M10 dx
  Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post:
irgeigor (19.07.2010)
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:54

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije