|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav drage kolege. Pre svega da se izvinim jer nisam siguran da li sam postavio temu na pravo mesto. Izvinjavam se ako nisam.
Razmisljam uzeti neko manje ozvucenje u skorije vreme,svirka oko 100-200 ljudi. Za svirku po kaficima. Interesuje me vase misljenje o ovoj kombinaciji i ako imate neki bolji predlog (kombinaciju) voleo bih da cujem naravno. Hvala vam unapred. ![]() Za sada imam u planu ovako nesto: Kutije: Behringer B215a (dva aktivna zvucnika) Mixeta: Yamaha MG102C (bez snage) Planiram negde oko 1000e da dam za to, ne treba mi nista extra za pocetak samostalnog rada, pa kako krene poslic, tako ce se i oprema poboljsavati naravno. Promijenjeno od EmirTotic (10.06.2010 u 10:32 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio EmirTotic za ovaj koristan post: | koja (10.06.2010) |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ako planiras da das oko 1000e za ozvucenje, ja bi preporucio sledece:
Dve FBT MaxX 4 (cena oko 500-600e) Yamaha EMX5000 (polovna oko 450-500e) Mislim da bi ti to bilo bolje, jer, ako bi radio sa nekim ko ima aktivnu miksetu, tvoje kutije bi bile prakticno beskorisne ![]() Drugo, nisam bas neka pristalica Behringera, pre mesec dana je drugaru riknuo PMP3000, a nije svirao 10x na njega. Skuplji delovi od miksete. Takodje, sacekaj i kolegu @aleksandar72, koji bi ti mogao poblize objasniti koji sistem bi ti odgovarao za tu cifru ![]() Pozdrav
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imas tu puno kombinacija,evo dve:
2 x Wharfedale Titan 15...22Kg ili 2 x Wharfedale EVP-X15...28Kg 1 x Mackie PPM608 ili 1 x Yamaha EMX 512 SC (i jedan i drugi se izradjuju u istu firmu ![]() P.S.svakako da je gorenavedena kombinacija bolja,ako se radi o polovnim komponentima...pogotovo EMX5000!
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (10.06.2010 u 14:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.06.2008
Godina: 35
Downloads: 168
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Dallape SuperMaestro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Eto vidis, nisam znao da mogu aktivne kutije na aktivnu miksetu...Sad bar znam, sledeci put valjda necu lupiti
![]() Hvala na ispravci kolega @cvele ![]() Pozdrav
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
normalno, svaki power mikser posedjuje MAIN OUTs,bas za tu svrhu..
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Emire brate...ja sam imao godinu dana Behringer ozvucenje (4 x zv. B1520 PRO, mix XENYX 1832 FX i pojacalo EP2500). Iskreno, Behringer ne preporucujem ni najvece neprijatelju. Zvucnici su gluhi go barut, mix nula, pojacalo-za taj novac je ok. Slazem se sa aleksandar72 mada nisam probao te zvucnike. Bjezi brate od Behringera ko od zmije otrovnice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ja se u to bas slabo razumem, tako da mi definitivno treba pomoc oko toga. Hvala vam na odgovorima, ako jos neko ima neki prelog bilo bi super da napise...
![]() @Aleksandar72 Ako nije problem da mi otprilike napisete cenu tih kutija i mixeta, cisto da imam orijentaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kutije dodju odprilike 240-250EUR/Kom...ima ih u BA/SER!
Mikser ca.500EUR Pozz
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Aco,za koje kutije kažeš 240-250 eura?
|
![]() |
![]() |