|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.08.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima
Posedujem korg x5d i imam jedan problem. Posto sam duze vreme bio odsutan od kuce , nisam imao priliku da koristim klavijaturu, tako da nije bila paljena neke skoro 3 godine . Pre neki dan , kad sam je upalio, na displeju pise "system error" , znaci apsolutno mrtva!!! Pa u vezi sa tim bih zamolio nekoga da mi pomogne ukoliko je imao slican ili isti problem , kako da je povratim u zivot, tj da li postoje odgovarajuci programi , ili vec sta , da bi se resio ovaj problem. Hvala vam unapred !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo, probaj prvo sa ovim,
znači najprije resetiranje klavijature.. http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7837 Imaš i ovdje nešto: http://www.yu-midi.com/forum/showthr...highlight=Korg I zatim probaj učitat ponovno set. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Ja bih si mogao zamisliti da je u pitanju prazna baterija budući da klavijatura nije paljena 3 godine a sigurno je znatno starija. Budući da nije paljena tri godine, baterija koja čuva zvukove u klavijaturi se ispraznila. Predložio bih otvaranje klavijature i zamjenu baterije. To nije veliki trošak, a nakon toga možda ima smisla provesti reset.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.04.2007
Mjesto: Prigrevica
Godina: 47
Downloads: 899
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Roland G1000,Roland D70,Korg Le76
![]() |
![]()
Ako nisi resio,ja sam imao isti problem pre neki da.Resen je zamenom baterije koja se nalazi na ploci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|