|
|
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Doslo vreme da za zameni stari Proel KK20 pa me zanima dali bi spider pro izdrzao E80 (21,5kg) + Korg Tr ili Fantom xa? Dosta ljudi ima problema sa pucanjem podnozja na stalku,a rezevnih delova nema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ne bi trebalo da bude ikakvih problema, znam dosta kolega koji su godinama drzali Pa1X ili Pa1XPro dole, a gore neki solo. Po specifikacijama moze da izdrzi 35kg po rucici.
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Po specifikacijama bi izdrazo i dva E80,ali izgleda da u stvarnosti nije bas tako cim dolazi do pucanja kod nogica. Dali do tog pucanja dolazi od udarca recimo ako se ispusti ili i ovako ako ga cuvas,pazis i mazis?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Samo ti njega cuvaj i pazi da ti ne ispada i da se ne udara, i sve ce ti biti ok. Ja ga koristim vec skoro godinu dana, i jos nisam imao ni jedan problem sa njim. Drzao sam na njemu Pa800 i Pa80 a sad samo Pa80.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jesi razmisljao o ultimate, na modelima ax48 je nosivost ukupno113,6kg,, a kod ax90 je 136kg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 675
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa500
![]() |
![]()
Ja imam Spider Pro i proverio sam ga svojom tezinom 76 Kg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Razmisljao sam bas o tom ultimate ax48 on mi je jedna od opcija ima dosta prednosti u odnosu na spider mada malko mi se cini nizak i bice problema kad stavim gore drugu klav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
ma može bez problema, nemaš brige... znao sam na njemu držat Pa 800 i starog E86
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nishki
|
![]()
Izdrzace spajder,ali je pitanje da li ce ti odgovarati!
Kupio sa spajder pro i stavio E80 na njemu i sve je lepo izgledalo!Kada sam stavio i Fantoma imao sam problem! Zbog svoje visine i gabarita klavijatura nisam mogao normalno koristiti E80!Morao sam da se savijam i uvijam da bi radio na aranzeru! Stalak je stojao mesec dana u kuci i posle je prodat!!!!Ostao sam na nezamenljivom Proelu..... ![]() Napravio sam gresku prilikom informisanja o stalku!!! Spider PRO je nizi od obicnog Spidera! Spider PRO :Wt: 9.7 kg; H: 1310 mm, Depth: 300/475 mm. Spider : Wt: 9.2 kg; H: 1410 mm, Depth: 280 mm. Savet:Ako koristis 2 klavijature ,onda kupi obican Spider! Ako zelis da ti solo klavijatura bude zakosena,onda dokupi rogove sa Spider PRO verzije! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
Hvala milanceshow kao i ostalim kolegama.
Ja sam isto stalno mislio da je spider pro veci sad sam bio na maticnoj stranici ovog proizvodjaca kad ono stvarno je nizi. ![]() Jel se izvlace one rucice na obicnom? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|