|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
drage kolege,da li je neko od vas posetio manifestaciju koja se odrzava u Minhenu(oktobar fest) i koja privlaci veliku medijsku paznju svake godine?
Ja sam siguran da je bar jedan kolega posetio tu manifestaciju pa bih voleo da nam docara atmosferu koja je verujem fantasticna i da podeli sa nama utiske sa nje.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eh october fest, ja sam trebao ići ove godine ali kasnim sa diplomom pa ništa od feštanja..
Samo treba imati punu kesu para i sve će biti ok ![]()
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
neso, ja sam bio vec par puta tamo al je to bilo davno ... ipak se ovde u austrijskom tv-eu i medijama taj spektakl mnogo prati pa tako imamo dobre informacije sta se tamo desava ...
vise informacije bi trebao zeljko da ti kaze, ja mogu samo da ti kazem da se ta njihova atmosfera tamo ne moze meriti sa GUCOM i ako su slicne. pivo je dobro al mnogo skupo. krigla od 1 l kosta ca. 8-9 evra ... za te pare kod nas dole napijes pola sela ![]() za klopu imaju mnogo dobre stvari a nije ni klopa jeftina ... pijandjure i agresivnih ima tamo na sve strane. zenama ne bi preporucio da odu tamo a nikako same. ipak je i policija tamo na mestu pa tako i hitna pomoc/ambulance ... ja ne bih isao tamo ako ne moram ![]() pozdrav
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eno zeljka tamo vec se opija
![]()
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
pa i mene cudi
![]() ako neko treba da zna sta se tamo dogadja - onda je to drug zeljko - a njega nema na forumu, znaci otiso nas drug zeljko da unisti pivu u shatore ![]()
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Cekamo zeljka da nam prenese utiske sa oktobar festa kad se konektuje
![]() on ce biti nas izvestac sa lica mesta ![]()
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Shefe,pa ja sam bio one godine kad je srusen Berlinski zid i to je kao bilo malo bolje nego obicno.Ja sam se otrovao(predpostavljam ranije,posto sam pio 40 piva dnevo,2 l kafe filteruse i bar pola litre zestine,tokom dva meseca),i tu sam se dokrajcio tako da sam jedva ziv dosao do Beograda i sutra su mi dijagnostikovali peforaciju cira na dvanestopalacnom.Eto,moji utisci su bas,bas........skoro smrtonosni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
auu bre, pa zeljko stvarno rastura one shatore tamo
![]() ![]() zeljkooo izvini za ovo ![]()
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
E da je bar tako drugovi,nego nije...Vec duze vrijeme ja ne idem na taj oktobar fest i ne vuce me da idem na takva mjesta,ama bas nista...Ja radije ako hocu da se nalijem pivom odem na jedno mjesto ovdje u Minhenu kod drustva koje poznajem a tamo ima jedan Getränkemarkt i platim za jednu pivu 80 centi i uzivam,ili u neku lijepu kafanu ponekad,a i to mi je zao da dam 3 eura za jednu pivu kad mogu da prodjem jeftinije i da sjedim s drustvom koji meni odgovara,a ne da gledam one svabe tamo kako se penju po stolu i skacu.
A najgore ne smem ni da napravim neku guzvu i ako sam u pravu,jer je na takvim mjestima uvijek jako obezbedjenje,a uvijek se nesto desi,pa zasto da trazim belaja ako ne moram hehhehe...To mislim na belaj s policijom a kakvi su ne pitaju ko je kriv...prema tome ja ako hocu sa svojom obitelji da izadjem negdje onda radije odem na kulturna mjesta i ne mislim puno a bolje se provedem nego na tom usra...m festu ![]() Lijepo je to za nekoga ko prvi put tako nesto vidi a za mene stvarno ne pravi zadovoljstvo...Eto toliko jer neznam sta drugo sada da kazem....Poooz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
@jefto:
da si ti meni ziv i zdrav,nadam se da ce opet biti svirki preko pa mozda ovaj put odemo zajedno.Nego kako bese ime onoj pevki sto je tad radila sa vama,nesto ne mogu da se setim ![]() @zeljko:znam ja da ti ne ides na taj festival,nego cisto malo da se zezamo.Znam ja kako one glupe svabe tamo zderu one kobasice i locu pivo i skacu ko djavoli ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|