|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.02.2009
Downloads: 642
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pozdrav svima,zamolio bi sve muzicare dobre volje ako bi neko mogao napisati akorde za ovu pjesmu,hvala unaprijed.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=w0gNxpa0NjU Sejo moja kao ptica kad ode iz gnezda hocu da se vratim mojoj staroj majci hocu da se vratim al sudbina ne da Ref. Sejo moja, pozdravi mi nasu majku staru zahvati joj vode na nasem bunaru zagrli je mjesto mene moja mila seko ti si blizu, a ja sam daleko Nema kraja gdje me nije bilo ni postelje ko majcino krilo nema seje dok majka ne rodi drazeg puta koji kuci vodi Ref. Otiso sam godinu il dvije al ostadoh do zivota svog ko ce ruke da rasiri sinu kad se vrati srca slomljenog |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Milos Bojanic-Sejo moja(C)
C---------------------------- Otiso sam iz rodnoga kraja Am--------D----------Cm--A7-D kao ptica kad ode iz gnezdaaa C----------------------------------Am-- hocu da se vratim mojoj staroj majci Am--------------D-------Cm--------A7-D hocu da se vratim al sudbina ne daaaaa Ref. D-----------G7---Cm-----------A7-----------D- Sejo moja,pozdravi mi nasu maaaajku staru D------------------G7-Cm----A7-D- zahvati joj vode na nasem bunaru C-------------------------Fm--G7--C---- zagrli je mjesto mene moja mila seko Am--D-G7--Cm-A7------------D- ti si--b l izu, a jaaaa sam daleko C------------------------------- Nema kraja gdje me nije bilo Am------D-----Cm-----A7-D ni postelje ko majcino krilo C-------------------------------- nema seje dok majka ne rodi Am--------D-----Cm--A7-D drazeg puta koji kuci vodi Ref. C--------------------------- Otiso sam godinu il dvije Am---------D--Cm---A7-D al ostadoh do zivota svog C--------------------------- ko ce ruke da rasiri sinu Am--------D-Cm---A7-------D kad se vrati srca slomljenoga --------------------------------------- Posto ovo peva "bracala" Bojanic nikad nisam mogao da skapiram zasto ne peva na slogove??...On peva kako njemu odgovara...sa samim tim nisu tacno ispisani akordi ispod svake reci,jer je prosto nemoguce,mada sam se trudio da sto blize napisem originalu!!!
Favoriti |
|
|