|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi imam problem sa kompom! Kad god sam na netu desi mi se da start meni na trenutak promeni boju iz plave u sivu i posle toga ne mogu ni da udjem na neki sajt niti da se diskonektujem. Virusa nemam jer sam danas instalirao windows home edition i imam avast antivirus registrovan i malwarebytes...sve sam skenirao i ocistio.....Ne mogu duze od pola sata da budem na netu a da se to ne desi,i posle moram da restartujem masinu.....Moze li mi ko pomoci....
Promijenjeno od Sejox (24.11.2010 u 23:14 sati) Razlog: Tema premjestena: Promijenjen naslov. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
probaj da ides na net sa nekim drugim pretrazivacem,mozda ce biti bolje.
Ako to ne uspe onda prvo izbrisi taj pretrazivac koji te zeza pa ga ponovo instaliraj.
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.08.2009
Mjesto: S.Mitrovica
Downloads: 453
Uploads: 3
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg PA80, Korg Triton TR
Interesi: sviranje pevanje mzika!!:D
![]() |
![]()
pozdrav druze !!! Smatram da nisi dobro pregledao i ocčistio komp od virusa proveri jos jednom i koristi bolji antivirus!! pozz pa se javi!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Imam windows home edition...... zato sam instalirao operu.....geogle chrome ne moze da radi na home edition-u,a viruse nemam 100% jer je tek uradjen sistem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Windows home edition...XP,Vista,7?
Mozzila Firefox,jeste li isprobali? Da li se taj problem desava kada preslusavate neku muziku sa neta,gde npr Opera pokrece quick player? |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Nisi bas najbolje objasnio to po pitanju koji ti je windows i koji pretrazivac,ali mislim da nije mnogo ni bitno jer ti je sve frisko instalirano.E sad koliko vidim kazes da nakon toga moras da resetujes komp da bi mogao da radis nesto.Po meni ti imas hardverski kvar,ili ti je otisla ram memorija na grafickoj pa pod opterecenjem pukne slika,ili najbanalnija stvar,tj kuleri na grafickoj/procesoru toliko zaprljani da ne mogu da ohlade masinu i pri tom se desavaju takvi zastoji kakve ti imas.Ja sam imao slican problem i ciscenje kucista je resilo sve.Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Isti sam problem imao prije pola godine.Uzeo sam kompresor i dobro izduvao i vise nisam imao problema.Ako nemas kompresor idi kod prvog vulkanizera ili automehanicara sa kucistem i nek ga dobro izduva,narocito kuler (pazi da ti se ventilator nezavrti kad budes to radio,cuo sam da nije preporucljivo).Ali pazi da iz kompresora neizlazi pomalo vode da nebi doslo do nekog spoja kad budes palio komp.Javi jesi sta uradio!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Pa zar nije lakse odvrnuti tri cetiri serafa i usisati prasinu sa cega hos u kucistu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Naravno,zaboravih u predhodnom postu da spomenem.Da ne bi radio nesto napamet,ne znam kolko si strucan po pitanju kompjutera,ali najbolje je kad ti komp zabaguje uradis sledece:
-restart -dok je komp jos u fazi ms-dosa zveknes delete da udjes u bios -u biosu obicno ima stavka pc health ili tako nekako obicno je na pocetku -vidis temperature ako neka prelazi 80-90 stepeni siguran znak da su kuleri prljavi -a moze i old fashion way,srafciger u ruke odvrnes stranicu i odokativnnom metodom procenis koliko cm prasine ima(obicno ima dosta),jer su kompjuteri pravi magneti za prasinu.ajde pa pisi sta si uradio...... poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ako imas sedmice moguce da imas malo ram memorije, koliko ram-a imas?
EDIT: Jako bitno, ako je sedmica koristis li aero mod?
![]() |
Favoriti |
|
|