|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.04.2009
Mjesto: Zrenjanin
Downloads: 252
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Danas mi nebo lici na more
A oblak beli na ladju vecu Dunite vetrovi hocu da plovim U zemlju ljubavi da nadjem srecu Sudbina je moja u rukama njenim Protkana tugom i zrackom nade Ljubav je takva kao kula neka Stalno je ruse i ponovo grade Ljubav je takva kao kula neka Stalno je ruse i ponovo grade Zivot me ovaj ko bura baca Svetionik srece pali se i gasi Na pucini nekoj mozda ona ceka Da mi pruzi ruku od lutanja spasi Osecam dodir usana njenih Nestaje more zemlja na vidiku Radujem se opet kao malo dete Zemlja koju trazim u njenom je liku Promijenjeno od gitar (02.02.2014 u 00:26 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Saban Saulic-sudbina je moja u rukama njenim(Fm)®
Fm--------------------------G7-C- Danas mi nebo lici na moreeeee C--------------------------Fm- A oblak beli na ladju vecuu Cis-----------------------Es7-As- Dunite vetrovi hocu da ploviiiim Fm----------------------------G7-C- U zemlju ljubavi da nadjem srecu ref Cis---------Es----------------As---- Sudbina je moja u rukama njenim Cis-------Es-----------------Es7-As Protkana tugom i zrackom naade Bm-------C------C7-------Fm-- Ljubav je takva kao kula neka [2x] Fm-F7---Bm--Fm--------G7-C- Stalno je ruse i ponovo grade Fm--------------------------G7-C- Zivot me ovaj ko bura bacaaaa C------------------------------Fm- Svetionik srece pali se i gasiiiiiii Cis------------------------------Es7-As- Na pucini nekoj mozda ona cekaaaa Fm----------------------------G7-C- Da mi pruzi ruku od lutanja spasi Fm-------------------------G7-C- Osecam dodir usana njeniiiiiiiiih C-------------------------------Fm- Nestaje more zemlja na vidikuuu Cis------------------------------Es7-As- Radujem se opet kao malo deteeeee Fm---------------------------------G7-C- Zemlja koju trazim u njenom je likuu --------------------------------------------- original akordi i tonalitet od Sabana!
Favoriti |
|
|