|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi, listao sam forum, pokusavao sve, ali nikako ne ide. Imam Proland exr e2, hocu da ga vezem sa kompom, i uz pomoc nekog vst programa da vucem semplove iz kompa. E sad, naznam da li ovim krsim pravilnik, ali ako neko moze da me uputi na sajt gde mogu skinuti neki od ovih programa besplatno, tj. da bude ful verzija i da radi kako treba. I sad dolazi onaj tezi deo, ko ima vremena i volje, da me bar malo upozna sa radom u nekom od ovih programa, tj. kako da ucitam semplove, da li se treba nesto podesavati u klavijaturi, da li je moguce da boje menjam na samoj klavijature, a i ako nemoze, nije nista strasno. Uzgred imam usb kabal, i jedan kolega mi je rekao, da u slucaju exr-a, usb moze zameniti midi kabal, tj. da mogu vuci semplove preko usb kabla. I te neke osnovne stvari. Najsikrenije vas molim za pomoc, zato sto je ovo za mene malo visa matematika, tj. nerazumem se toliko u te stvari, jer dosad nisam radio nista slicno. Unapred zahvalan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 229 puta u 200 Postova
![]() |
![]()
Da,USB kabl kod E2 radi i kao midi kabl,samo je potrebno podesiti midi kanale u programu i klavijaturi.Mislim da pre povezivanja treba da se informises sta je to "latencija",pa potrazi malo po forumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|