Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 22.12.2010, 16:31   #1
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Pomozite oko instalacije i podesavanja

Ljudi, listao sam forum, pokusavao sve, ali nikako ne ide. Imam Proland exr e2, hocu da ga vezem sa kompom, i uz pomoc nekog vst programa da vucem semplove iz kompa. E sad, naznam da li ovim krsim pravilnik, ali ako neko moze da me uputi na sajt gde mogu skinuti neki od ovih programa besplatno, tj. da bude ful verzija i da radi kako treba. I sad dolazi onaj tezi deo, ko ima vremena i volje, da me bar malo upozna sa radom u nekom od ovih programa, tj. kako da ucitam semplove, da li se treba nesto podesavati u klavijaturi, da li je moguce da boje menjam na samoj klavijature, a i ako nemoze, nije nista strasno. Uzgred imam usb kabal, i jedan kolega mi je rekao, da u slucaju exr-a, usb moze zameniti midi kabal, tj. da mogu vuci semplove preko usb kabla. I te neke osnovne stvari. Najsikrenije vas molim za pomoc, zato sto je ovo za mene malo visa matematika, tj. nerazumem se toliko u te stvari, jer dosad nisam radio nista slicno. Unapred zahvalan
calevh je offline   Reply With Quote
Star 22.12.2010, 18:14   #2
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 229 puta u 200 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Da,USB kabl kod E2 radi i kao midi kabl,samo je potrebno podesiti midi kanale u programu i klavijaturi.Mislim da pre povezivanja treba da se informises sta je to "latencija",pa potrazi malo po forumu.
Boban010 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije