Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 14.02.2007, 16:44   #1
lale2
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard PA 80 PERFORMANSE

Postovane kolege
Imam Korga PA 80 oko 2 meseca a jos radim sa Rolandom E96 zbog nekih funkcija. Najvise mi smeta sto Korg ne moze da memorise SINHRO STOP I START u performansima i stil setovima. To mi omogucuje da kod Rolanda odsviram svaku pesmu sa rubatom i narodnjackim krajevima bez problema.
Da li neko zna da li na PA 800 moze da se memorise Sinhro start i stop u performansima i stil setovima? Da li to moze i novi Roland E2 ili E50.
Jos jedna cudna stvar desava mi se kod Korga. Kada memorisem neku performansu on upamti sve to medjutim kada iskljucim instrument i ponovo ga ukljucim neke performanse se ponovo vrate u predhodno stanje. Da li to znaci da neke performanse imaju neku zastitu i kako da to otklonim. Ako neko zna neka mi pomogne. Unapred HVALA.
Dejan
  Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
performanse

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...