|  | 
| 
 | ||||||
| Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  23.01.2011, 23:38 | #1 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 27.06.2010 
				 Downloads: 459 Uploads: 0 Rekao HVALA: 35 

Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova

Instrumenti: korgpa3x  |  Roland e-96 ritmovi 

Cao svima imam jedno pitanje  mozda ga vec ima na forumu ali nisam uspeo da nadjem. zanimame ovako. kako da  na  roand e-96 napravim sam ritam iz pocetka??  to  bi mozda i sam mogao da nadjem nije  veliki  problem.ali  nikako  nemogu da nadjem kako  kad sam lupam npr rumbu sve je ok i kad ocu da lupam indijanke nemogu trilere da radim nemogu prelaze da radism sa trilerima??  kako to da sredim molim vas objasnitemi. unapred hvala
		 | 
|   |   | 
|  24.01.2011, 14:00 | #2 | 
| Zaludan vladika Registrovan/a dana: 05.07.2007 Mjesto: Pirot Godina: 53 
				 Downloads: 423 Uploads: 29 Rekao HVALA: 62 

Zahvalili mu 232 puta u 203 Postova

|   

Morao bi u meniju da nadjes opciju Roll i da je ukljucis,e sad da li ce se ova funkcija primenjivati i na "indijanke" i ostale udaraljke ili samo na "Live" delove,ne mogu da se setim.
		 | 
|   |   | 
|  03.02.2011, 00:27 | #3 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 07.03.2009 
				 Downloads: 17 Uploads: 6 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|   

Prvo napravi ritam u nekom sekvenceru kao midi fajl, zatim mozes preko midi kabla da prebacis iz sekvencera u klavijaturu ritam, naravno prvo moras podesiti midi kanale. Najlakse bi ti bilo da nadjes EMC Style Works i sve lepo u njemu sredis i napravis ritam bez problema. Ako budes pustao snimanje sa kompa u klavijaturu moras prvo podesiti sinhro start i na kompu i na klavijaturi
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |