|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Zamolio bih nekog da mi postavi akorde od ove pjesme ( bilo bi pozeljno u A-molu)
Pitaju me u mom kraju. Sta je bilo s tobom. Otisla si, nestala si. Rekla si mi zbogom Ranjeno je srce moje. I vise od toga. Otisla si sreco moja, Iz zovota moga. Ranjeno je srce moje. I vise od toga. Vratit cu te sreco moja. Zivota mi moga. Pitaju me svi o tebi. Pricaju mi price. Zar si me zaboravila. Ne volis me vise. Refren |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2009
Downloads: 334
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Znas sta ces jarane,imas knjigu ovdje na netu lakyjeva skola i u njoj ti je objasnjeno kako se sviraju akordi u pjesmama,vecina ide po sablonima to skontas kako ide i nemoras trazis akorde za pjesmu nego sam skontas,i ja sam pocetnik citam i vec dosta sam skontao za te akorde u pjesmama,poslusaj me vidit ces kako je jednostavno.
sretno |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
e hvala drug..pronasao sam knjigu nadam se da cu bolje skontant
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.08.2008
Downloads: 657
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: KORG PA600
![]() |
![]()
Zemljak evo ti prije nego sto skontas
Orginal je iz D#mol,i i ako ima nekih ispravki dobro su dosle,jer i ja jos uvijek kontam Uvod,Dm,Gm,F,C,Dm Dm PItaju me u mom kraju. Sta je bilo s tobom. Gm Otisla si, nestala si C-------------------Dm Rekla si mi zbogom Ref, Dm Ranjeno je srce moje F I vise od toga C Otisla si sreco moja, --------------Dm iz zivota moga. Dodato: Ja se stvarno izvinjavam nisam vidio da traziz iz Am Umjesto Dm je Am,Gm Je Dm,C je G,F je C Mislim da ces skontat Promijenjeno od zdozic (23.01.2011 u 16:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.03.2010
Downloads: 309
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Evo akordi u Am, malo se razlikuju od koleginih pa ti vidi koji ti vise pasu...
![]() Am Pitaju me u mom kraju. C Sta je bilo s tobom. Dm Otisla si, nestala si. F-----G---Am Rekla si mi zbogom Am Ranjeno je srce moje. C I vise od toga. Dm Otisla si sreco moja, F--G----Am Iz zivota moga. Am Ranjeno je srce moje. C I vise od toga. C Vratit cu te sreco moja. ---------Am Zivota mi moga. |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Hvala vam... ipak mi bolje lijezu ovi iz A mola
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|