|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: austria
Downloads: 258
Uploads: 0
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: mk149
Interesi: muzika
![]() |
![]()
pozdrav kolege
imam problem za to spravom.nemogu da je koristim kao midi sinth. ima onaj obicni priklucak sto imaju one obicne tastature(plav utikac): IMALO KO ideu kako bi to mogo napraviti da koristim za neki vsti programm. hvala vam u naprjed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
A jesi li prvo probao skinuti driver i software i instalirati to pa tek onda da probas da je koristis kao midi sinth
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio DinO74 za ovaj koristan post: | ibro22 (27.12.2010) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
gdje ti to vidis? posalji link!
ja sam installiro sada software i driver. tastatur hoce ali onaj programm sto je uz to nece. mozda da se ne podnosi za windows 7? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koji ti je windows...ao je Win 7 moguce da zeza...a ako je XP ne znam. Najbolje ti je na google upisati Creative Prodikeys DM software driver download ap ce ti izbaciti brdo stranica i nadam se da ces naci odgovarajuci driver za to. Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio DinO74 za ovaj koristan post: | ibro22 (28.12.2010) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
gledo sam nemogu nista da nacem. mogu na tastaturi da pisem ali ovaj programm nece.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 69
Uploads: 13
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Sebi sam naručio PC-midi model sa usb-om i iskreno ta "igračka" mi oduzima previše vremena. Ako imate nekakav slabiji laptop s integriranom zvučnom karticom nećete baš biti oduševljeni Prodikeys programom koji dođe na cd-u, ali ako imate volje i vremena puno toga se može postići npr. s FL Studiom.
Najviše volim slušati Južni Vetar pa sam pokušavao sam učiti i svirati neke od pjesama. Cijena tipkovnice je otprilike 40-ak eura pa i nije namijenjen za te neke brže svirke, jer već nakon 3-4 mjeseca svakodnevnog sviruckanja, tipke popuštaju i ne sviraju ton. U svakom slučaju, ako vas zanima postaviti ću snimku kako to sve izgleda u kombinaciji s FL Studio-m. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|