|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.08.2010
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 12
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA800
![]() |
![]()
Pozdrav.Klavijaturu koju koristim je PA 800...Problem se javi na nekoliko sekundi i onda prestane,tj. odreceni zvuk jednostavno se nekako izoblici ali opet se vrati u svoje pravo stanje.Ovo mi je prvi put da mi se nesto takvo desava, a i uopste dosad nije bilo nikakvih problema.Ako iko zna kako to da sredim,bio bih zahvalan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pokusaj ponovo ucitavanje seta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]()
Probaj da ucitas neki drugi set za koji mislis da je ok ili neki ok set od nekog kolega ........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kod zvuka boje ili ritma ili u kompletu? Moguce da ti je (nehotice neki ludi efekat) namjesten, mogu ce je da je do boje ili do ritma, a moguce da ti je do cijelog seta.... probaj uraditi backup na kljavi, spremiti svoj taj trenutni set i u odgovarajucem ritmu (ako je do boje) ponovo ucitati boju ali na neko drugo mjesto( npr ako ti je truba na user 1, P2 druga odozgor) probaj je staviti na user2 ili na neko drugo mjesto.... obicno ta (prazna mjesta) u useru nekad znaju biti sa efektima, znam po sebi jer kad sam ucitavao multisempl bio je suh kao barut..... a stavim na user1 p4 prvo mjesto odozgor prazno, ima efekte, eventualno neki bug.....
![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2008
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
nije samo problem kod pa 800, neki ritmovi nemaju iste efekte,kad promenis ritam i pustis neki sa drugim efektima, onda se to desi, tako sam ja skontao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.08.2010
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 12
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA800
![]() |
![]()
Hvala vam.Rjesio sam problem,sad je sve uredu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
super kolega za tebe ali ajd bar budi toliko korektan pa napisi kako i u cemu je bio problem tako da kad se neko drugi nade u toj situaciji vidi u tvom slucaju kako da si pomogne ..... mislim da bi trebao biti barem toliko korektan prema ovom forumu i ljudima na njemu.....
![]() ![]()
Sa Štovanjem mojjmbg - Danijel Minčić Promijenjeno od mojjmbg (09.02.2011 u 10:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|