|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Vozdra narode, evo moze se rec da je ovaj forum dosta pao sto se aktivnosti rice, mislim da se samo skidaju stvari al jebiga. Da neskrecem sa teme, ovako:
imam reperotar od salbih 200 pjesama a od toga zenskih samo 30 pjesama. Kad hocu skidat neke zenske neznam koje da skinem da prosirim zenski repertoar. Molba od mene na vas je ako mozete napisat par zenski pjesama koje se slusaju i koje se traze da ih ubacim u svoj repertoar. Bio bih jako zhvalan.Dakle samo imena izvodzaca i ime pjesme a za ostalo ja cu se pobrinit. Hvala unaprijed!! Pozdrav, Alen!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Caos Jaro,
evo sta ja sviram: Semsa S - Juzni Ritam Semsa S - Pristajem na sve Semsa S - Sto me pitas Semsa S - Luda Glava Semsa S - Zar za mene srece Seka - Crno i zlato Seka - Da sam musko Jana - Ostavi mi drugove Jana - Prolaznica Jana - Pijes ne nudis Jana - Sta ce ti pevacica Jana - Sviraj nesto narodno Jana - Koje li su boje njene oci Jana - Robinja Dragana M - Kad bi znao kako cezmem Dragana M - Pusti me da verujem Dragana M - Cvete moj Dragana M - Milo Moje Dragana M - Spasi me samoce Dragana M - Placi zemljo Dragana M - umirem Majko Mirsada C - Ista ko na slici Zorica - Otkopcano jelece Viki Crno na Belo Viki Narukvice Viki maris li maris li Viki Mahi Mahi Vike Svadbe nece biti Marina Z hajde mori dan dva Hanka ja te volim Ceca Lepotan itd.. care samo skidaj pjesme bit ce ti korisno! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
ma to care, hvala ti. ako ima jos neko sa prijedlozima slobodno udrite nestidi te se
pozdrav, alen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav
evo ti jos pjesama: Jana barabar jana pa nek sama vecera Jana Evo ja cu Jana Lomi i Moli Jana Odvedi me sreco Dragana To nije tvoj Stvar dragana Sama Dragana Evo dobro sam da Kazem Semsa Zasto si se napio Mina Stariji Covjek Stoja Evropa Stoja Bicu tvoja Suzana i jasar sta si sanjo mili brate sada sam u skoli nemoze da mi sve nampane! napisacu ti kasnije jos! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
EVO JOŠ MALO
SELMA BAJRAMI-KAKVO TJELO SELMA IMA BRENA---------UDRI MUJO BRENA---------HAJDE DA SE VOLIMO BRENA---------ČIK POGODI BRENA---------MILE VOLI DISKO BRENA---------ŠEKI ŠEMSA---------NEVJERUJEM NIKOM VIŠE ŠEMSA---------IZDALI ME PRIJATELJI INDIRA RADIĆ--KRUG INDIRA RADIĆ--LOŠE KOMBINACIJE INDIRA RADIĆ--MOJ ŽIVOTE,DAL SI ŽIV INDIRA RADIĆ--PAKUJ SVOJE STVARI INDIRA RADIĆ--VOLIŠ LI ME TI INDIRA RADIĆ--ZMAJ MARINA ŽIVKOVIĆ-HAJDE MORI DAN DVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Alene druze, ovo sto su ovi momci napisali je u sustini to sto se najvise trazi al opet zavisi gdje i kome sviras a vala i ko ti je pjevacica. Ovdje pale vise stare pjesme od Semse, Dragane, Cece, Brene ali isto tako traze se i noviteti pa sam moro da poskidam sve ovo novo sto je izaslo od pjevacica iz Srbije, posebno one koje se vrte na Grand jer to se najvise gleda (TV Pink)...Jebga nema pravila....skidaj hitove od 89. godine pa na ovamo i to ti je dovoljno za pocetak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
repertoar, zenski |
|
|