|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Molim akodrede za pjesmu U ime ljubavi, Zeljko Samardzic
Tekst pesme: U ime ljubavi tvoju cu kupiti laz jer to je to sto ti najbolje raditi znas U ime ljubavi tajnu sacuvacu ja sve sto smo cutali izmedju jave i sna Ref. Ja sam uvek znao to da je ljubav s tobom hod po sumi sto gori pa sam dusu prodao da bih s tobom ostao to mora da boli u ime ljubavi grese i dobri i zli U ime ljubavi padaju ponos i stid nesto ti govori da ides glavom kroz zid U ime ljubavi tvoju cu kupiti laz jer to je to sto ti najbolje raditi znas Ref. 2x |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Zeljko Samardzic - U ime ljubavi(Em)®
Em----G-Hm-Em U ime ljuubavi G---------Hm---Em tvoju cu kupiti laz Em-------G--Hm-Em- jer to je to stoo ti Am-------Hm---Em- najbolje raditi znas Em----G-Hm----Em U ime ljuuuubavi G--------Hm-----Em tajnu sacuvacu ja Em------------G-Hm-Em- sve sto smo cuuutali Am-------H-----Em- izmedju jave i sna Ref: C--------------------Am- Ja sam uvek znao to Am----------------------G-- da je ljubav s tobom hod G-------------H-- po sumi sto gori C---------------------Am- pa sam dusu prodao Am--------------------G- da bih s tobom ostao G------------H-- to mora da boli H------G-Hm--Em- u ime ljuuubavi Am-----H-------Em- grese i dobri i zli
![]() |
Favoriti |
|
|