|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav
Problem je slijedeći. Inaće programiram bubanj u Cubase-u i upravo sam nabavio Korg PA500 i htio bih neke ritmove prebaciti na njega. Exportiram bubanj-ritam u midi file. Kada ga na klavijaturi pokušavam ućitati (record mode) on mi kaže da ućitava smf file-ove, ali mi je prepoznao i moje midi koje sam stavio na karticu, ali kad ga "ućitam" ne dešava se ništa. I dalje mi ostavlja opciju da snimam bubanj ručno - odnosno da ga odsviram sam. Gdje griješim? Molim za pomoć. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
sve sto treba je da prilikom exporta midi file iz cubase kad ti izadje onaj prozor sa opcijama da oznacis ono format 0,mene je isto to mucilo,i naravno da u cubase kad kucas pojedine instrumente da dodijelis midi kanal koji treba,mislim da je bas 9,bubanj 10,perc 11,acc 12,13,14,15,16,nisam 100% siguran za kanale provjeri opet jel tacno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Jao pa da, ne mogu vjerovati da sam zaboravio da moram dodijeliti kanal 10... Ma u Cubaseu kad programiraš bubanj i povlaćiš samplove, to je ne bitno... Zato sam predvidio.
Hvala na odgovoru Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
ako vec radis u cubase-u velika je olaksica ako spojis klavijaturu midijem i kad dodijelis kanale na cubase-u vec dok crtas ritam u cubase klavijatura vec svira ovamo i cujes kako ce to zvucat pa mozes popravljat odma,tako dotjeras sve sto treba i onda samo importujes u varijaciju gotovu stvar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
To sam i bio napravio, ali nisam znao učitati kasnije midi file u klavijaturu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|