|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Postovanje svima,
Samo jedno kratko pitanje ako moze imam ponudu polovnog korg pa2x pro dotichni kupac kaze da je stara 18 mjeseci a obzirom da sam amater ako moze neko da mi kaze ima li neki nachin da moze da se vidi kada je prozveden korg pa 2x pro ?? Jeste da je pitanje chudno ali ako moze neko da mi odgovori unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Nek ti da fiskalni racun, ostalo sve ko koga za*ebe
![]() kao na autopijaci..... '' vozila ga penzionerka u Nemackoj samo do pijace.... itd'' .... sto ne mora da znaci da nije tacno toliko stara ta klavijatura, ali bez fiskalnog racuna moze da ti kaze sta god hoce.
Sledeći član vam se zahvalio x3meSRB za ovaj koristan post: | Jasmin75 (21.03.2011) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 12 puta u 11 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
Na korgovom forumu postoi tema ****************************** Ovde vlasnici Korgovih aranzhera postiraju Seriski broj aranzhera i datum kada je nabavljen.
Saznaj seriski broj Korga Pa2x kojeg nameravash da kupish, pronadji u listi neki Korg pa2x koji ima najblizhi seriski broj tvojem, pa vidi kada je taj nabavljen. Ako uspesh da nadjesh veoma priblizhan seriski broj, onda datumi nabavke tog i tvog aranzhera su blizu. Inache, razlika izmedju datuma proizvodje i datuma nabavke ne bi trebalo da bude veca od par meseci. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Alek21 za ovaj koristan post: | Jasmin75 (25.03.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|