|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Ako moze neko da mi ispise akorde za ovu pesmu posto mi se nesto ne uklapa. Iz originalnog tonaliteta tj. C
![]() Mi nismo imali srece da nam se sudbine vezu pa niti kajanje cesto ko okovi nas stezu Sad nase dve samoce jedna na drugu lice mi odrekli se sanse tuga se nas ne odrice Ref. Mozda smo i mi mogli ko i svi biti prosecan, srecan par mozda smo i mi mogli ko i svi ukrasti od srece jednu mrvu bar Mi nismo imali srece sad nismo muz i zena negde je buducnost za nas zaboravljena Sad nase dve samoce jedna na drugu lice mi odrekli se sanse tuga se nas ne odrice |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kosmajac - Mozda smo i mi (C)
Am----------Em Mi nismo imali srece F-----------------C da nam se sudbine vezu Am-----------Em pa niti kajanje cesto F-----------C ko okovi nas stezu Am-------------Em Sad nase dve samoce F--------------C jedna na drugu lice Am---------Em mi odrekli se sanse F--------------G tuga se nas ne odrice Ref. C--------------Am Mozda smo i mi mogli ko i svi F--------G------------- biti prosecan, srecan par C-------------Em-------Am mozda smo i mi mogli ko i svi F---------------G ukrasti od srece jednu mrvu bar
Favoriti |
|
|