|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozz za sve na ovom forumu,ovako,prilikom sviranja na boji mi se pojavi jedan ton koji se ne gasi,kao da drzim non stop pritisnutu dirku,pritisnem SHIFT pa START/STOP i tad prestane.To se pocelo sve cesce desavati, da li mi neko moze pomoci?Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Proveri da nisu mozda loso podesene efekte
![]() Mada pre bi reko da je parametrika u samoj boji loso podesena (u Sound mode). Zalili se ljudi i ranije ... narocito se zna desavati kod drum kitove. Ako se ispostavi da je boja loso uradjena tesko je pronaci gde je greska u nju. Probaj eventualno promeniti u nju Mono ili Poly. (a inace moguce je i da je HOLD opcija u sound mode cekirana, a to ne sme biti tako .... proveri) Promijenjeno od Ace (02.05.2011 u 01:02 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | Erno (03.05.2011) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
probao sam al ne ide,opet isto,to mi se javlja na dva ritma,izbrisem ih i ponovo stavim s kartice,i opet,dal je moguce da sam zarazio klavijaturu virusom.Hvala ti druze puno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
po stoti put
![]() ![]() ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (02.05.2011 u 20:01 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mirandess za ovaj koristan post: | Erno (03.05.2011) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
jel mi mozes objasniti kako se ucitava backup,i ako ga ucitam hocel vratit sve na tvornicke postavke? Velikiiii pozzz i tebi kolega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Stavis fajl na karticu i ides MEDIA - Utilities - Full resource restore ... odaberes fajla, sacekas da se izvrsi operacija i ponovo upalis klavijaturu.
Fajl mozes skinuti sa oficijalni Korgpa sajt. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | Erno (05.05.2011) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
ovako uradi, skines sa korgovog sajta o.s. i musical resources. Znaci fajl "Pa500_res_v119.BKP" I sada ides MEDIA>Utility>Full Resource Restore> i taj fajl iznad gore pa500_res_v119.BKP ce ti se pokazati na (sd kartici i otpakiraj zipovani fajl na sd kartu)>ides na pa500_res_v119.BKP i restore i samo yes yes yes.....
![]() P.s. SPREMI SVOJ SET da imas svoje ritmove i boje nemoj to zaboraviti, a to ces uraditi tako sto ces ici na MEDIA>Save>All i napravis ime seta npr. Erno.SET i to je to i onda ides na formatiranje. pozz kolega. Evo ga ja i ace u skoro isto vrijeme napisali ![]() ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (03.05.2011 u 23:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ej pozz momci.Uradio sam sve kao sto ste rekli,vratio fabricke postavke,stavio ritmove sa svog ERNO seta, opet
![]() Dodato: mozda je najpametnije da ovo postavim kao novu temu,da ne bi doslo do kakve zabune.To cu i uraditi.pozz Promijenjeno od Ace (12.05.2011 u 00:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.05.2004
Mjesto: Živinice
Godina: 44
Downloads: 3969
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
u performance modu, ne znam napamet na kojoj strani, ali par stranica je posle onoga mono-poly, da da, keyboard ensemble, treba da bude na off na sva 3 kanala, i jos jedna stvar, ako ti je boja u programu podesena na poly, a u perf. na mono, hoce zezat isto, eto pa probaj sa tim, meni je ovo rijesilo te probleme
![]() |
#10 |
White Noise
![]() |
![]()
@jaskooo
Ne bih se slozio da je problem do mono i poly. Ja sam mnogo puta menjao to u Style play mode a programa ne dirao pa nikad nisam imao problem da mi zastane boja. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|