Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 26.04.2012, 14:35   #1
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Pa2x,device generick eror nakon ucitavanja novog OS-a?

Pozz svima..do juce sam imao OS 2.01,i sve ok radilo...danas uzmem da instaliram ver 2.02,sa resursima 2.02,i instalacija protekne sve ok..Elem to je ok,ali sad kad na ovom novom OS 2.02 pokusam da ucitam svoj set,izbaci posle par minuta device generic eror,i ne ucita nista iz seta..Pokusavao sam i sa fleske i sa HD da ucitam i uvek isto,izbacuje tu gresku..Kad instaliram opet nazad os 2.01 i resurse 2.01 sve sljaka ok,sa mojim setom..Opet vratim ver 2.02 i opet nece nista da mi ucita moj set..Do cega mu je??? ne bi trebalo valjda da ima veze sto je moj set radjen na os 2.01??? sve u svemu ne znam do cega mu je,sve sam lepo uradio, na kraju sam i formatirao internu memoriju sa onim format.pkg,pa sve ispocetka,ma opet isto,izbacuje gresku kad ucitavam moj set...Sta da mu radim???hvala i pozz
Dodato:
Ljudi ne kontam sta se dessava..Imam desetak setova sto na HD-u,sto na flesh-u..ucitavam ih sve jedan po jedan,i svi se lepo ucitaju do kraja,sve sljaka na novom OS-u,samo moj set nece da se ucita kako treba,a taj moj set je upravo sastavljen iz delova tih ostalih setova koji rade,a moj nece da se ucita...Pokusavao sam i iz delova ucitati svoj set ali opet nece,kad ucitavam PCM izbaci this is not Pa file,a kad pokusam sound ucitati izbaci ono device generick eror...ne razumem sta to ne valja u mom setu???pozdrav

Promijenjeno od Milan$ (26.04.2012 u 15:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Milan$ je offline   Reply With Quote
Star 26.04.2012, 15:28   #2
nikadvisekorg
AJ LAV KORG

nikadvisekorg's Avatar

Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
nikadvisekorg ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Šta dobijaš na novom o.s od funkcija što nemaš na starom od onog što koristiš, da bi bio opravdan prelazak na njega? Vrati 2.0.1 i piči.
Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
Citat:
Originalno postovano od caka012 Pokaži Post
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
nikadvisekorg je offline   Reply With Quote
Star 26.04.2012, 17:46   #3
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Standard

resen problem..posto sam imao pre toga OS sa 16 user Dk,imao sam tamo na zadnjoj (16.) strani neki drum kit na koji sam skroz i zaboravio,i kad sam ucitao os 2.02 sa 8 user DK,nije mogao da ucita user DK zbog tog zadnjeg drum kita,jer je bio na 16. strani a sad ima samo 8...izbrisao taj drum kit i sljaka sad sve ok...pozz svima

Promijenjeno od Milan$ (26.04.2012 u 17:48 sati)
Star 07.05.2012, 15:19   #4
karlovac29
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 29.12.2011
Mjesto: Duga Resa
Downloads: 324
Uploads: 0
Rekao HVALA: 79
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro elite, Roland EXR E2
karlovac29 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pa šta se sa novim OS gube mjesta u user DK...umjesto obrnuto!?
karlovac29 je offline   Reply With Quote
Star 07.05.2012, 15:52   #5
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Standard

Standardni OS uradjen od korg-a ima 8 user dk stranica,bez obzira koja je verzija,i ako je za pa2...modifikovani ima 16 user dk stranica,ali to nije radio korg,nego neki "privatni" inzenjeri...tako da kad sam ubacio nazad zvanicni OS korga,opet sam dobio 8 user dk stranica..pozzz
Star 07.05.2012, 16:09   #6
nikadvisekorg
AJ LAV KORG

nikadvisekorg's Avatar

Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
nikadvisekorg ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

I nisi odgovorio koja su to poboljšanja koja opravdavaju ubacivanje novijeg 2.0.2 o.s?

Ja lično da imam pa2 pre bi svirao stariji sistem ako nema neke bitnije razlike, zbog mogućnosti ubacivanja tog "custom" o.s-a od 16DK nego da ubacim noviji da bi mi karaoke bile preglednije ili ne znam koja funkcija da radi bolje.....
Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
Citat:
Originalno postovano od caka012 Pokaži Post
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.

Promijenjeno od nikadvisekorg (07.05.2012 u 16:10 sati)
nikadvisekorg je offline   Reply With Quote
Star 07.05.2012, 19:44   #7
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Standard

Pa neke bitnije razlike sa novim OS-om nema..Stavio sam zadnji OS,zato sto sam prilikom instalacije ovog modifikovanog imao malo problema dok ga nisam instalirao kako treba,i na kraju mi uopste i ne treba 16 stranica za Dk...ja imam jedva popunjene prve 4 stranice sa user Dk,tako da mi stvarno ne treba tih 16 stranica,a i rekoh da sam imao nesto problema sa instalacijom tog modifikovanog OS-a,tako da resih da vratim fabricki predvidjen,a kad vec stavljam njega,neka bude zadnji izasli OS..Eto zato sam instalirao zadnji OS,mada opet kazem konkretne neke bitne razlike sa novim OS-om nema,bar ih ja nisam video..pozdrav
Star 08.05.2012, 18:40   #8
perica001
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 10.02.2009
Downloads: 1551
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
perica001 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav!

Stavio sam 2.02 na Korg pa2x, i u njemu imam set od 80 mb, i potrebno je 2min i 30 sek da se klavijatura upali i ucita. Jel to ok vrijeme ili treba brze. Cini mi se da se prije bilo brze, pa me zanima vase misljenje
perica001 je offline   Reply With Quote
Star 08.05.2012, 18:57   #9
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Standard

Evo ja sad izmerio kdo mene,Os 2.02.od momenta paljenja,tacno 2 min i 30 sekukdi,s tim sto je moj set 128mb,zauzima ceo ram, i eto treba mu toliko,i sa ranijim OS-om, mislim da je otprilike isto vremena trebalo..pozdrav
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije