|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2010
Mjesto: Osijek
Downloads: 192
Uploads: 4
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa500
Interesi: Web Dizajn
![]() |
![]()
Gledao sam prijašnje teme stoga nemojte se ljutiti ako se slučajno promašio koju. Nabavio sam midi to USB kabel , jer nemam jos dovoljno novaca za zvučnu karticu. Spojio sam taj kabel u Midi In i Out u pa500 te usb priključak u računalo. Instalirao sam drivere za pa500 za taj kabel. Te me sad zanima ako mi možete odgovoriti na sljedeća pitanja.
1. Dali sada preko toga kada sam to sve spojio, da dok sviram nešto na klavijaturama dali se zvuk može snimati preko nekoga programa(npr cubase il neki slični program) i kako bi to mogao podesiti da radi. 2. Kakva će biti kvaliteta snimljenog zvuka (ako se naravno može) u odnosnu na snimanje preko zvučne kartice. hvala unaprijed.
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Zdravo,
odg. na pitanje 1.: Vjerovatno mislis na to da kada sviras recimo frulu na pa500 da se taj zvuk cuje na racunaru? Ako na to mislis onda ne mozes preko midi kabla, to se radio preko audio kabla L/R, izlaz na Aranzeru. MIDI ti sluzi samo da bi komande sa uredaja prenjeo u tvom slucaju na racunar. Znaci upalis recimo Vsampler, FL i sl. i podesis (sampel, boju,...) u programu i tipkas na pa500 i program na racunaru zna aha ta i ta komande je aktivirana to cu i odraditi. odg.2.: Nema ni potrebe odgovarati pitanje br. 2. jer sada znas iz prvog odgovora da neces prenositi audio signal, nego samo komande. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2010
Mjesto: Osijek
Downloads: 192
Uploads: 4
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa500