|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.12.2010
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Da vas pitam za ovu pjesmu, da li je ovo ovako OK?
Zahvalan za svaki prijedlog i podrsku. Ciao Kvaka - Navali se Sar planina Em D Em Am D7 G Navali se, navali se Sar planina Am Em D Em Am C D Em ajde, i pothvati, i pothvati tri cobana Prvi coban, prvi coban njoj se moli, 'ajde pusti mene pusti mene, Sar planino Imam brata, imam brata sto me zali ajde imam brata imam brata sto me zali Drugi coban, drugi coban njoj se moli, 'ajde pusti mene pusti mene, Sar planino Imam sestru, imam sestru sto me zali ajde imam sestru, imam sestru sto me zali treci coban, treci coban njoj se moli ajde pusti mene, pusti mene sar planino imam majku, imam majku sto me zali ajde imam majku, imam majku sto me zali |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Jeste buraz to ti je harmonija, stime sto je od Kvake iz Hm a ti si napisao iz Em.
Iz Hm bi islo: Hm---------A---------------A7--D Navali se, navali se Sar planina A-------------Hm-A--------------------Hm- ajde, i pothvati, i pothvati tri cobana Promijenjeno od Simke (26.05.2011 u 21:23 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|