|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.12.2010
Downloads: 10
Uploads: 12
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: Djevojke,druzenje,glazba
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi.
Ako neko moze napisat akorde iz Kockara,bio bih zahvalan.Hvala Ja sam zivot svoj stavio na kocku mada kockar nikad nisam bio i sve sto sam u zivotu steko to mi niko nije poklonio Ref. Otac cuti, majka lomi ruke i sapce mi tiho k'o djetetu mili sine nema srece lude nije ona jedina na svijetu Ja sam zivot svoj stavio na kocku i ako je zivot samo jedan i ako mi drugovi govore da ga zato niko nije vrijedan Ref. Ja sam zivot svoj stavio na kocku sve zbog zene sto je drugi uze i borim se da je sebi vratim da mi radost smjeni gorke suze Ref. Dodato: ajde ljudi...jel nitko nezna ili....potrebno mi je ovo...imao sma negdje zapisano to...i zagubio...potrebno mi je jel imam na psr ovoj sve namjensko za njega...pa akorde samo tocne nek netko napisee... ![]() od srca vam hvala.. ![]() Promijenjeno od sabancica (29.05.2011 u 16:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Mile Kitic - Kockar (Hm)
Hm-----------------A-----------Hm-- Ja sam zivot svoj stavio na kocku D---------------------G------Hm- Mada kockar nikad nisam bio D---------------A---------------- I sve sto sam u zivotu stek`o [2x] Hm---------G----A----Hm- To mi niko nije poklonio ref. D----------Em--------------- Otac cuti,majka lomi ruke Hm--G------A---------Hm I sapce mi tiho k`o detetu Hm------------------------ Mili sine,nema srece lude Em--------Hm-------------- Nije ona jedina na svetu Hm------------------------ Mili sine,nema srece lude D---------Hm--------G---A-Hm- Nije ona jedina na svetuuuuu
Promijenjeno od Simke (30.05.2011 u 20:51 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio daca91 za ovaj koristan post: | Mladjo (08.11.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|