|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()
Zanima me kako mogu kad na primer namestim na neku boju manji delay da je sacuvam,i kada ugasim i upalim klavijaturu da mi ostane ono sto sam podesijo...?
Promijenjeno od Maksuzija (10.06.2011 u 21:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Recimo da je ta boja koju ste namjestili na mjestu A5 (znaci na banku A).
Onda,posto je sve namjesteno uradi se sljedece: -pritisnuti taster Write -na displeju se pojavi poruka: da li zelite da otkljucate Performance memory -potvrditi sa Yes -pritsnuti taster Write i drzati ga,a onda pritisnuti bank A i broj 5 -na displeyu ce se pojaviti poruka da je boja snimljena -zakljucati memoriju Tako ce ta boja i nakon gasenja i ponovnog paljenja klavijature zadrzati podesavanja. Onda se moze taj set boja snimiti na disketu i sacuvati kao backup. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Sejox za ovaj koristan post: | megane (26.05.2014) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
bas kao sto je kolega Sejox objasnio. Pretpostavljam da pre toga znas da namesti delay na boji. Cini mi se da se pritisne prvo F2 sa desne strane ekrana, pa izaberes UPPER 1 ili 2 a zatim se ide na PAGE DOWN dok se ne nadje gde se podesava delay. Zaboravio sam gde je tacno ali tu je negde. Ako ti i to zatreba siguran sam da ce Sejox da ti objasni iz prve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|