|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Mjesto: Pancevo
Downloads: 1018
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
da li moze neko da mi napise akorde za ovo pesmuu!!
Sad kad nisi sa mnom sporo teku sati cini mi se, kazaljke ce stati potajno se pitam, sta mi zivot vrijedi svake noci sam za stolom sjedim Ref. 2x Bez tebe je gorko vino nece tugu da mi blazi i ja ne mogu da se smirim srce samo tebe trazi Sad kad nisi sa mnom ko da ne postojim samo ceznem za usnama tvojim kako da te nadjem da si pored mene da ozive stare uspomene Ref. 2x Sad kad nisi sa mnom vidim sta si zame trebam tvoje ruke, tvoje rame ali tebe nema, nikad neces doci imam samo ove duge noc |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Dusko Kulis - Bez tebe je gorko vino(E-Am)®
E---------F---E------------------Dm--E-- Sad kad nisi sa mnom sporo teku sati Am---------E----Dm-----E--- cini mi se, kazaljke ce stati C--------------------Dm-----------Am---- potajno se pitam, sta mi zivot vrijedi Dm-------Am------------H7--E------ svake noci sam za stolom sjedim Ref: Am------------------E--- Bez tebe je gorko vino Am---------------------- nece tugu da mi blazi Dm-----Am---Dm ---------- i ja ne mogu da se smirim E-----------H7---E--- srce samo tebe trazi [2x]
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (07.06.2011 u 10:24 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | banom (11.06.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|