|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
pozdrav,ljudi.
kupio sam flash kartu za pa80 i prema upustvima koje sam našao ovdje od iskusnijih kolega uspio sam bez problema učitati neke semplove pa bi im se zahvalio na trudu,jer stvarno je dobro objašnjeno. Ali naravno imam problem jedan,a nisam naisao u postovima na slično. Taj sempl bilo da je bubanj ili harmonika se čuje samo na lijevom zvučniku!!! Dal se to može podesiti da se čuje normalno na oba zvučnika i kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Proveri kod sebe na sintu kad si ucitavo semplove da nisi imao podesenu tako da se cuje samo na jednu stranu .Tu kad si loudao sempl cini mi se da ima i PAN pa vidi na koliko ti je podesena ili su to neki cudni semplovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala,fico. Trebao sam samo prebaciti na RANDOM i onda se normalno čuje na oba zvučnika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
pozdrav,ljudi,evo mene opet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Nisam siguran dali sam pravilno razumeo pitanje .Ti znaci kad pustis ritam i pored sviras na jednom ti mestu fali udarac bubnja.Ako je to onda je opet greska ali ovaj put na drugom mestu .Mislim da u drum kitu na tom mestu nemas definisan sempl .Uzmi za primer ritam koji je u 4/4 taktu i u svakom taktu ima cetiri udara na dobos .ali taj ko je pravijo taj ritam je stavio na prvo drugo i trece mesto jedan dobos a na cetvrti udar drugi .Po zvucnosti mogu biti slicni kao naprimer kad stavis na klaviaturu standard drum kit na B1 C2 i D2 imas dobos koji zvuci dosta slicno ali ti ako nisi odredijo u drum kitu da se na te tri tipke poziva isti sempl tu ce ti uvek faliti jedan udarac.Pokusaj taj isti ritam preslusati bez semplovanog bubnja i ako svira kako treba otvori drum kit i sredi ga ponovo.Na nekom mestu ti fali upis za neki udarac .
Mozda sam napisao malo preopsirno ali tako ce ti biti verovatno lakse svatiti nego da napisem otvori ovo i ovo i tu je greska . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala,fico,to sam i ja pomislio al neznam kako da to sredim,osim da stavim drugi drum kit u ritam. Al problem je što nisam primjetio da se npr. taj udarac koji nedostaje periodički ponavlja. Ma probat ću naći ritmove koji će raditi normalno s ovim semplom
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ova tema je malo starija al problem nije riješen, pa neću da otvaram novu. Evo ovako, pošto sam koristio sempl JV bubnja,našao sam JV ritmove ali opet isto..... Znači taj udarac koji utihne se ne ponavlja periodički....koliko sam uspio primjetiti. :cry:
A ritmovi sa internim bubnjevima rade odlično,bez ikakvih problema. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2006
Mjesto: Brussel/Bg
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: Muzika, automobili
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa ima ovdje u download centru sve. Kakve veze ima to sad sa problemom....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Ajmo,ljudi,jel ima ko kakvu ideju :roll: :roll: :roll:
|
![]() |
![]() |