|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Znam da je o ovome pisano, ali ima dosta toga sto me buni.
Ukratko: Sviram klavijature (izmedju ostalog), napravio sam neki zljdhg bend ![]() E sad, za profi svirke, sta mi treba, workstation ili aranzer. Ne mislim da uzimam nove instrumente, nemam para, treba mi dobra klav. za svirke. Recimo da nadjem bubnjara, za koliko para bi mogao da uzmem workstation koji moze na LIVE. Konkretno, da li za 200-300 evra mogu da uzmem klavijaturu i da prodje dobro na svirkama, trebaju mi dobre boje, itd itd. Ista prica za aranzer, naravno vise para, recimo oko 700 evra. |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
roland g 800-oko 400 eura
korg PA50 450 eura korg PA-500 oko 750 eura korg PA-80 oko 800 eura Roland GW 8 oko 550 eura izvoli pa biraj sve su to dobre klavijature pa se ti sam odluci koju ces da kupis. naravno ovo su cene za polovne klavijature.
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
uzmi bre korga pa60/80.... i imas i aranzer i boje... cijena oko 700+ eura... eventualno jos neka mala tek tako da nemoras previse tipkat po jednoj, npr Korg X5D za nekih 150 eura... nista ti vise netreba, sredi ih fino i opleti...
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Indijanac
Evo nesto oko razlike Aranzer - Workstation. http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17208 I zamolio bi vas da malo konkretizujete pitanje, jer niste dali ni konkretno cenovni rang, ni kakav tip klavijature bi hteli ..... Ovako tema nema svrhe, a ako ostane takva, sledi joj kljuc. |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Konkretno, hocu da kupim polovnu prof. klavijaturu(aranzer ili work.), za sto manje para koja ide za live svirke.
Koji aranzer bi mi preporucili, cenovni rang recimo do 700 evra, ukratko sto bolji za sto manje para, znaci neko optimalno resenje. Drugo, ukoliko se odlucim za workstation, ista prica, samo sto bi za njega dao recimo 300 evra(ukoliko je moguce za te pare naci dobar instrument). Radi se o polovnim instrumentima. |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.03.2010
Mjesto: Beograd
Godina: 35
Downloads: 218
Uploads: 4
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 3000
![]() |
![]()
Za 700 evra imas dosta klavijatura u opticaju. Sad zavisi sta ti volis, mozes da nadjes i Roland i Korg i Yamahu za te pare. Sad ja bi probao da nadjem Korg pa 500, cini mi se da je on najbolji za te pare, ne znam koliko je Roland va 7, ali vidjao sam va5 za 500 evra, mozda bi mogao i va 7 da nadjes za 700 evra.
Od Yamahe imas psr 3000 oko 500-600 evra, znaci sve je na tebi, sta ti volis koji zvuk. Ja bi za solo pokusao da skupim jos koju paru pa bi kupio korg le. On je negde oko 450 evra. |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Nesaband je dao predlog za Aranzer ....
Sto se tice solo za te pare: Korg M1, Korg T3, Korg 01w, Korg X3 ili X5d otprilike Eventualno neki Kurzweil k2000 ako nadjes jeftinije bi mozda bila najbolja varijanta ... prilicno ti je mal novac za solidna solo klavijatura. A posto i pored moj zahtev niste konkretizirali pitanje ovako necemo da nastavimo da pricamo o toliki sirok spektar kupovine jer ni vi sami niste se odluclili sta vam ustvari treba .... idemo LOCK. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|