|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.05.2007
Downloads: 160
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima
![]() Moze li neko da napise akorde za ovu pesmu (i akorde za forspil) Milion mana - Milica Todorovic O, kakav smo par ko slika i ram ja igram po stolovima dok ti sedis sam Kao kafa i caj ko karo i tref uvek idu u paketu i karte, i blef Ma, pusti prazne price svoje suplje nauke jer ti i ja smo polovine iste jabuke Ref. 2x Milion mana nalazis mi ovih dana a ja ko luda sve najbolje o tebi milion mana imam, ali kazi hvala da takva nisam, voleo me ne bi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2011
Downloads: 18
Uploads: 4
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
U forspilu imas samo dva akorda:a i G i naravno na kraju F G a
A moll ------G O, kakav smo par A moll...----G ko slika i ram C ---- D moll ja igram po stolovima F ... --(H7) E dok ti sedis sam A moll ------G Kao kafa i caj A moll ------G ko karo i tref C ---- D moll uvek idu u paketu F ... --(H7) E i karte, i blef D moll Ma, pusti prazne price A moll svoje suplje nauke D moll F dur jer ti i ja smo polovine E dur iste jabuke Ref. 2x A moll --- G ----- A moll Milion mana nalazis mi ovih dana D moll --- G -------G7 C ....(E7) a ja ko luda sve najbolje o tebi A moll --- G ----- A moll milion mana imam, ali kazi hvala D moll ----- F ---- E7 a da takva nisam, voleo me ne bi Promijenjeno od aleksandar14 (13.08.2011 u 01:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|