|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
da li neko moze ovo da se napravi na pa500 ovaj tremol(valjda) efekat u prvih minut i po kad zeljko joksimovic polako uvlaci i trese(polako je tapka) harmoniku ka sebi! ako ne moze da li to moze neka klavijatura i koja??? ako postoji ova tema ja stvarno nisam mogao da je nadjem i izvinjavam se adminima!!! ali sam trazio!
Unapred veoma hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Neznam dali ima kod tebe opcija da odredis da imas na pitch da stavis komande .Stavis na jednu stranu vibrato a na drugu volume komandu i onda mozes da postignes to na sintu .Kod mene to radi ali je kod mene soft resenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Moguce je ovo sto ti kolega Fico pise i na pa500. Nesto se mutno secam da sam pisao to, pretrazi. Ako nisam, nije problem napisati ovih dana.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
reci ti meni fico kako da to namestim soft i vibrato! samo mi napisi precice ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Kod mene je soft resenje znaci ne koristim klasicni sint nego midi kontroler a umesto aranzera mi sluzi Live styler i na pitch benderu imam podeseno da mi je za ono sto radi vibrato na harmoniki kao X osovina a volume je Y osovina ili pokretanje bendera u tom smeru daje odredjeni efekat.Znto sam i napisao neznam koji je sint kod tebe i dali ima u podesavanju sinta da upises ti midi komandu sta da ti radi pitch kad ga pomeras .Posto je kolega Ace rekao da je pisao o tome verovatno ce ti on lakse da odgovori gde se podesava ja sam samo naveo moguce resenje .
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | cane612 (01.09.2011) |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Uzmi Cane harmoniku koju koristis. Vibrato verojatno vec imas kad gurnes Joystick u Y+ nasoku. To je sa LFO-a i je uvjek namesteno.
Druga stvar za koju je Fico pricao je volume. Recimo hoces staviti da se harmonika stisava kad gurnes Joystick udole u Y- nasoka. Ides u Sound, otvoris boja harmonika i ides MENU pa AMP. Odaberes drugu stranu "Amp mod" U odeo Amp Modulation imas AMS da podesis kontroler na funkciju. Tu odaberi "Joystick -Y". Ispod to imas Intensity. Ako ga oteras u + harmonika ce se pojacati kad gurnes udole bender. Ako oteras u - harmonika ce se stisati. Tebi treba da se stisi zato stavi oko -35. To je sve oko stisavanje. E sad posto ja i neznam sta tacno hoces postici. Ukoliko hoces staviti i vibrato istovremeno dok se stisava onda stavi AMS da bude Joystick Y+ pa kontrolisi kad gurnes bender ugore. Vidi, probaj sta konkretno hoces dobiti pa pitaj ako treba jos nesto ?! Pozzz ![]() P.S. Nisam mogao ranije da ti pisem, zauzet sam malo ovih dana. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | cane612 (07.09.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|