|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolege jel se isplati da menjam korg pa 80 za yamahu pro 9000 cistu trampu ili uz malo doplate,naisao sam na neki oglas pa me zanima.pozz
Ovoj temi nije mjesto u podforumu "Aranzeri-Korg" nego u sekciji "Savjeti za kupovinu". Budite malo pazljiviji prilikom postavljanja tema.
Bidi ![]() Promijenjeno od Sejox (26.10.2009 u 12:10 sati) Razlog: Tema pomjerena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa ako ti je Korg sa HD i Fles karticu ja ne bih menjao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Fleh imam 16MB HD nemam,mislim na sound ko izlazi bolje na zvucnicima ko je..ajdee na neki nacin "bolji"
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega koji svira samnom ima PSR 9000pro! Mogu ti reći da pojede moj PA800 u svakom smislu! Izveo je bas, bubanj, kontre, itd na po jedan kanal na mixu. To je strava kako to radi! Ja poludim kad cujem! Ima i vokoder sredjen sve! Jedino nema terce na njoj! Nešto ima ali slabo! I da! Prednost je KORGA što ima više materijala za njega! Barem ja mislim tako! Pozdrav!
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
drakane to ti sve mozes srediti i na svoj Pa800 3X bolje. nebi reko da je 9000 bolja od Pa80 a kamoli i od Pa800
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
PSR 9000 pro je po performansama dosta bolja klavijatura od PA 80 :
-Ima 65 MB ram za samplove,PA 80 16 MB RAM ; -Ima vocalist,a PA 80 nema ; -Ima PLG inn proširenja(znači mogućnost ubacivanja još jedne ili dvije klavijature u nju) -ima HD,a PA 80 ga ima samo opciono; -puno je kvalitetnije izrade i ima najbolju dirku od svih klavijatura,uopšte ; To su tehničke prednosti,a o soundu,ne bih komentarisao,to je stvar ukusa(meni lično ima i puno bolji sound). Toliko,nadam se da sam ti naveo dovoljno objektivnih razloga zašto glasam za Yamahu PSR 9000 pro.Pozdrav i neka je srećno,šta god napraviš! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala Makso i na svim kolegama na odgovorima,sad neznam sta cu ako je da da se trampamo videcu,mora da je sredjena prvo necu da gubim mesece da ja sredjvam na novo,ja sam imao yamahu i znam da yamaha moze da se sredi da radi vrlo dobro e sega kako sto je rekao Makso stvar ukusa.pozz i hvala jos jednom
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
@makso68
Uze' mi rec iz usta..haha ![]() Stvar je ukusa,ali realno gledano 9000pro je dosta bolji od PA80. Samo malo da dopunim. -9000pro je sampler-aranzer tj. u njemu se mogu ubacivati pojedinacni semplovi,mogu se obradjivati,editovati,...u samoj klavijaturi.Dok PA80 nije sempler on samo ima mogucnost da cita semplove ako se doda kartica u koju se mogu ubaciti semplovi i to siromasnih 8-16MB. -Vokal harmonizer sa XLR ulazom. -Kod 9000pro je moguce podeliti ritam i solo da izlaze na 6 razlicitih izlaza,gde su dobija na kvalitetu zvuka.
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 07.02.2010
Downloads: 668
Uploads: 2
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
pozz ljudi za iste pare imam Korg pa80 i yamahu psr 9000 sta je bolje po vama za svirku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ako je 9000pro uzmi yamahu a ako nije onda uzmi taj korg. Raspravljalo se o ovome jedno 20x do sada tako da mozes da pretrazis forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
|
|