|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi imam problem...zapravo tek se susrecem sa njima...a to su semplovi...imam korg pa80 i flash od 8 mb, i imam neke semplove harmonike pa me interesuje koji mogu sepmlovi na ovaj korg i imali ikakav program za racunara da se mogu semplovi preslusavat...hvala unaprijed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Možeš tritonove semplove,imaš ih u download centru.....al da ih možeš preslušavati na kompijuteru,za to nisam čuo.....al javit će se sigurno neko iskusniji
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Awave Studio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
eh hvala vam...jos me interesuje kako mogu ubacivat na karticu semplove....mozeli preko flopija.....
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo ovde
http://www.yu-midi.com/modules.php?name=Tutoriaux imas dva uputstva za ucitavanje semplova u Korg PA80... Pozdrav...!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kao sto Blusa rece...sve Triton samplove kao i mnoge druge mozes da preslusas pomocu Awawe studio. Sa tim extra programom uz pomoc WaweLab ili Cool edit, mozes i sam svoje semplove praviti i ubacivat u sint!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa ljudi moji ja stvarno ovoi nerazumijem...sta je sempl a sta multisempl....???????i kad procitam sempl na sintu...sve je ok ali mi malo nesto pucketa na svakom osim basa i wow-a...mozda treba nesto podesit......
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sve zavisi od rama koji si kupio
dabi radilo dobro normalno treba i dobro ime od rama zato zna da pucketa na semplovima pozdrav nele |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nemogu da njadjem na downloudu semplovani set bubnjeva...pa ako neko ima da mi posalje ili nek stavi na download..
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa nije moguce da niko nema semp bubnja.....
![]() |
Favoriti |
Oznake |
semplovi |
|
|