|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Jel skinuo neko pesmu?
Nigde necu ovde ostajem svoje kraljevstvo ne prodajem Ovde gde ni djavo ne sme doci moje carstvo gde su vecne noci Zasto kucas tu na vrata zla tu gde odavno zivim samo ja Ne prizivaj srecu da me krene otisla je kad i ti od mene Ref: Al ne diraj zavese kad znas da je ovo tuge kuca Ovde nema osmeha I ostavi ruze te one venu samnom jer si tudja One placu kad i ja Al ne diraj zavese kad znas da je ovo tuge kuca Tu sve place zbog tebe I ostavi ruze te one venu samnom jer si tudja Bele ruze tebi kupljene Nigde necu ovde mi je dom ovde ratujem sa istinom i svaka je suza pala casno zato idi jer dosla si kasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
G#m7---------------F#-
Nigde necu ovde ostajem G#m7--------------------F# svoje kraljevstvo ne prodajem D#m7--------------------Emaj7 Ovde gde ni djavo ne sme doci D#m7---------------------Emaj7 moje carstvo gde su vecne noci G#m7-------------------F# Zasto kucas tu na vrata zla G#m7--------------------F# tu gde odavno zivim samo ja D#m7------------------Emaj7 Ne prizivaj srecu da me krene D#m7-------------Emaj7 otisla je kad i ti od mene Ref: G#m----------C# Al ne diraj zavese ----E---------F#-------G#m kad znas da je ovo tuge kuca -----F#----------- Ovde nema osmeha --------G#m-C# I ostavi ruze te E--------F#------------G#m one venu sa mnom jer si tudja ----C#---------- One placu kad i ja ----------G#m-C# Al ne diraj zavese E-------------F#-------G#m kad znas da je ovo tuge kuca -------F#------------ Tu sve place zbog tebe --------G#m-C# I ostavi ruze te E--------F#------------G#m- one venu sa mnom jer si tudja F#--------D#m----G#m Bele ruze tebi kupljene
Sledeći član vam se zahvalio spothead za ovaj koristan post: | buzuki20 (28.11.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|