|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozz svima...imam problema sa jednim sajtom,da ne imenujem sad..u zadnje vreme udjen na pocetnu,i cim krenem da gledam nesto po sajtu,otvorim neku stranicu sajta izbacuje mi ovo: "oops this page appears broken dns error server cannot be found" i naravno samo bela stranica u pozadini...i tako milion puta,vratim se na pocetnu,krenem nesto da gledam,i opet isto,iznova i iznova,milion puta...ulazio sam s drugog kompa na sajt,i ispalo je da je sajt ok i da je neki problem kod mene u racunaru...e sad gde je problem????kako ga otkloniti?? zna li neko??? hvala i pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Očisti povijest,kolačiće,međuspremnik,reinstaliraj browser,probaj s drugim,pročešljaj komp s dobrim AV programom......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
I samo da dodam uz ovo sto je kolega @smuchac napisao; reinstaliraj javu i flash.. Pozzz
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
resen problem drugari..kad izbaci ovu gresku,ima i help opcija i uputstvo kako iskljuciti da prikazuje ovakav eror,samo to pratio i sad je sve ok...hvala i pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|