Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 21.07.2009, 06:13   #1
chommycar
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 08.07.2009
Downloads: 1720
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
chommycar befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Daumen runter Korg PA500 blokira na LOADING FACTORY RESOURCES

Pozdrav za sve kolege na forumu!!!
Ljudi imam jedan problem koji vec satima pokusavam da rijesim ali do sad je sve bilo apsolutno bezuspjesno...ako neko moze da mi pomogne stvarno bi me spasio

Evo o cemu je rijec:

Skidao sam neke setove sa ovog sajta,i izmedju ostalih skinuo sam neki koji je postavio MAKSO68...posto sam pokusao da ucitam boje iz tog seta klavijatura je zglavila(Stajalo je PLEASE WAIT...LOADING... nekih 15 min. sigurno),i ja nisam znao sta drugo osim da ugasim klavijaturu. medjutim,posto sam je opet ukljucio Operativni sistem nije htio da se podigne.Zaustavlja se na LOADING FACTORY RESOURCES.Naravno odmah sam otisao na korgpa.com,skinuo OS i RES,otpakovao to i snimio na ssd karticu,ubacio karticu,zadrzao INTRO 1 dok OS nije poceo da se ucitava,sacekao da zavrsi,ugasio klavijaturu a zatim opet upalio...i...NISTA,opet isto.Probao sam bukvalno sve,procitao pazljivo sve na tu temu sto sam nasao na forumima po netu na srpskom i engleskom i nista nisam mogao da nadjem da rijesim svoj problem.Sigurno sam sve uradio kako treba sto se tice instalacije OS-a...Resource koliko ja znam ucitavam posle instalacije OS-a i to iz samog Operativnog Sistema...
Postoji li mozda neki nacin da se iz klavijature bukvalno sve izbrise? Mozda da se neko dugme stisne prilikom paljenja? Poput onoga sa INTRO 1 kad zelim da instaliram OS? Bio bih vam jako zahvalan kad bi mi pomogli da rijesim ovaj problem... POZDRAV SVIMA!!!! HVALA!!
P.S Znam da je vec ova tema milion puta postavljana.ali ja ni u jednoj nisam nasao nesto za sebe...
chommycar je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije