|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.01.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 16 puta u 14 Postova
Instrumenti: Gitara
Interesi: Gitara, sport...
![]() |
![]()
Na rastanku ružu si mi dala,
i prolila rijeku vrelih suza... Osta' nada, da se tješim njome, kao melem srcu ranjenome. Ref. 2x Utjehu, dajte mi utjehu, za dušu slomljenu, za ranu na srcu, za ljubav nevjernu. Ja zbog tebe pijem svake noći jer nestaše naši topli snovi... Na mom stolu stoji svelo cvijeće, kao spomen prohujale sreće. U toj tužnoj pjesmi tražim tebe jer ja više nigdje nikog nemam... Lutam tužan, i proklinjem dane mjesto sreće što stvoriše rane. Promijenjeno od gitar (27.01.2014 u 23:57 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
C--------------------G7-C
Na rastanku ružu si mi dala, F----------------D7--G i prolila rijeku vrelih suza... C---------------D7-------G Osta' nada, da se tješim njome, F---------------C---G7-C kao melem srcu ranjenome. C-------Dm---D7---G Utjehu, dajte mi utjehu, Am-----------G za dušu slomljenu, F------------C za ranu na srcu, G---------G7---C za ljubav nevjernu. Ja zbog tebe pijem svake noći jer nestaše naši topli snovi... Na mom stolu stoji svelo cvijeće, kao spomen prohujale sreće. Ref. 2x U toj tužnoj pjesmi tražim tebe jer ja više nigdje nikog nemam... Lutam tužan, i proklinjem dane mjesto sreće što stvoriše rane. Promijenjeno od gitar (27.01.2014 u 23:57 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sstefann za ovaj koristan post: | Pin (06.02.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|