|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ti si draga otisla od mene
al' iz srca neces nikad nikad tako ja voleo nisam a i sumnjam da cu ikad Ref. 2x Jos te nesto cini izuzetnom ne samo lepota voleo sam te, i volecu te do kraja zivota Ja sam sreco navik'o na tugu sam za stolom sedim cesto nikad nece da zauzme druga u mom srcu tvoje mesto Ref. 2x Znam do kasno prozori ti svetle tek pred zoru snu se predas slutim draga da uzdises cesto i kroz suze slike gledas Ref. 2x Ako moze akordi... hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2011
Mjesto: Ćuprija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: gitara
Interesi: muzika i sport
![]() |
![]()
Miroslav Ilic - Volecu te do kraja zivota
Uvod: |G----|G----|em--H7--|H7--em--| |G----|G----|em--H7--|H7--em--| |D--em--|hm--em--| G-----------C---D7----G----- Ti si draga otisla od mene, -------D---D7-----G---- Al' iz srca neces nikad. -------C-----G-----------am- Nikad tako ja voleo nisam, D--G----------D7----G--- A i sumnjam da cu ikad. prelaz: |G---H7-|em--H7--|H7--em--|H7----| Refren: em--------------------am------------------em-H-- Jos te nesto cini izuzetnom, ne samo lepota. D-----------em--H-em--------H7---------em--- Voleo sam te... i volecu te do kraja zivota. (2x) Kraj: |em--D--|em----| |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Johnny035 za ovaj koristan post: | vadexfly (15.02.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|