|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Downloads: 538
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prije dva mjeseca kupio sam pa3x.Predhodno sam svirao pa800 tako da sam onako odprilke upoznat sa nacinom i rukovanjem . Ucitao sam nedavno set koji sam nasao ovdje na yu-midi i onako gledajuci kad sam raspokovao svidilo mi se sta sve ima u njemu i odluci da ga ucitam.Ima 122mb ali kad ga ucitam nepovlaci mi bubanj niti bilo koji sempl u ritam sekciji. tj kad ih ucitam pojedinacno opet sa usb nista apsolutno nista.Sad dali je do seta ili je do moje klavijature.Imali nesto to sa baterijom koja povalaci semplove ili mi treba jos memorije ili je jednostavno set polu pun tj prazan. Da naglasim to mi se desavalo sa jos jednim setom koji mi je dao kolega i kod njeg asve radi lijepo.Ako neko moze da mi kaze sta se desava odprilike ili konkretno bio bi mu zahvalan.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam siguran, ali ja mislim da kod korga samo povlaci instrumente ako su iz rom-a, moras sam stavljati samplove na njihova mjesta.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pogledaj u globalu dali je drum sekcija na normalnim (levi-desni )izlazima ili je stavljeno na OUT 1-2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
provjerio sam sve moguce. Sad ucita set ali mi naopako zvuci sve .Svi parametri podeseni.Global je sa pa3x neznam koji mu je vrag.Bubanj povlaci ok ali mi pcm sav rastelovan .Kad ga ucitam nasamo kaze not pa file.Stvarno me brine i mislim da je nesto veliko u pitanju. Mozda je i sitnica ali neznam da je nadjem .Imam vaznu svirku sad za vikend i neznam sa sta cu.Ko me natjera da je kupim ako neotkrijem sta je problem poludicu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ako zelis daj set da probam pa cu ti reci da li je set ili klavijatura... Jedino tako mogu da probam da pomognem...
Sent from S3
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
kako da ti posaljem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Uploaduj na neki server hosting tipa mediafire, *******, rapidshare, mozes i na dropbox ako imas i kad uploadujes posalji mi link na privatnu poruku ... Eto,recimo tako.
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|