|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
e ljudi stao mi je zip u toku svirke i neradi vise.. znaci nema sanse da ga montujem,.. to mi se nikad nije desilo ot kad imam g1000.? sta da radim?? imal resenje? pozzz
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ili drugi ZIP ili Hard Disk da se ugradi...ali,prvo treba da budeš siguran da li je do čitača ili možda do Zipete...imaš li drugu da proveriš da li će da je mountuje?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ehhh...Dobro dosao u klub moj prijatelju branoy...meni je stao hard na sred svirke i 1200ritmova otislo u p.m.Probaj staviti kao sto drug Rolandinjos kaze drugu ispravnu zipetu,ako ne moze onda,promjeni napajanje i stavi hard.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
ahaa rolandinjos.. probao sam ja vec par zip disketa i nece ni jednu da montuje.. naravno imam zip citac u kompu i sve je na zip disketi ok.. ali nece roland zanaci.. pre kad upalim g1000 cita malo duze dok montuje zip a sad ga podigne za 5-10 sek.. ni da vidi zip..
dejan87 znaci i hard disk moze da stane??? auuuu.... a ja nikad da ubacim ritmove u onih 16 custom.. ni ne secam se kako to ide vise.. sve vukao sa zipa.. sad mi radi samo disketa al diskete mrzim.. eto tako malo opsirnije
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
ako ti radi na kompu a nece ni jedna na G1000,znaci ili je citac ili je je otislo napajanje koje je inace boljka od G1000.
HDD ti preporucujem zato sto je izdrzljiviji sigurno.Meni je stao izgleda zbog struje(probila struja). PS-probaj jednu od onih koje ti ne trebaju staviti u komp i formatirati,pa ubaci u G1000,ako bude citao onda opet formatiraj na G1000(posto ja mislim ima razlike u formatiranju izmedu kompa i klav.)Ako bude moglo onda samo nabaci ritmove ali iskreno ja kad sam kupovao G1000 trazio sam ga striktno sa hdd-om,posto mi je drugar imao problema sa ZIP-om non_stop.Pozdrav i javi sta je bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
Prijatelju moj,to ti je znak da je doslo vreme da se menja klavijatura.Ti si dobar muzicar i sigurno ti je jasno da je taj Zipp veliko sranje.Ja imam Va-76 i vrlo brzo cu ga menjati jer je to stvarno prevazidjen fazon.Sve ove nove klavijature imaju ulaz za Fles memoriju a njih vec ima id 16gb a mi se zezamo sa 100mb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma dobro kad ti je disketa ostala zdrava da imas back up a jefto u pravu si za menjanje klaviajture!Da je vreme-vreme je
![]()
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
dejan87, o HDD cu razmisliti ako nadjem ma samo da radi
Jeftabg/ pa u pravu si brate, ja sve prifatam savete i realno je to da u sustini je sve prevazidjeno, ali mene mnogo ne interesuje izgled, imal 2 usb i sve ostalo, samo sta izlazi na razglas.. inace do sad sam hteo uzeti tyrosa2-3 ili pa2x ali ja para za to nemam, nisam ja tatin sin ono tata pun para i dete kakvu ces klavu i tata kupi mali ne zna upalit, ja to moram zaradit a tesko je te pare skupiti iako radim 9god swaki week, da bar ima ovde na kredit eh onda jasta.... jbg sve sto zaradim bacam u studio u buducnost a sa ovim sto imam od klava sasvim ok odradim svaki club il svadbu ... jbg.. zelja mi je uzeti i fantoma g6, ali sve je to skupo, za te dve klave mi treba5000-6000 eura... mnogo.. a naj vise gledam kod klave da ima dosta rama za vise lajerne semplove a nazalost eto cena posto su.. da onaj pa80 ima bar 64 rama uzeo bi ga i napravio masinicu ali malo.. i tako duga prica a sve skupo.. ! a ja ne zalim na spravu nikad al te pare nemam jbg.. tako moram popravljat ovaj ZIP ILI HDD ubacit. a vec su mi i dugmici otisli dosta njih. i to treba sredit .. et marco7 pa da naravno bez backupa nist, ja na to uvek vodim racuna, da nisam napravio jos pre i da mi je g1000 zeznuo zip ma bacio bi se s mosta hehe koliko je stvari na njemu i truda! et ljudi .. popravka pa sta bude.. sad radim na fabricke ritmove i snalazim se! ![]()
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
To ti je najbitnije da mozes da se snadjes sa fabrickim.Sto se tice kupovine...Branoy...istog sam misljenja,Htio sam ili T2,3 ili Pa2Xpro i Fantoma ali je to preskupo...Ja radim od osmog razreda non-stop ali ne moze da se sakupi.I sve i da hoces ti da kupis nesto sto kolege savjetuju,ti opet moras popraviti G1000 da bi ga prodao.Probaj uraditi hard,treba ti hard i napajanje.To te izadje oko 25e ali sad koliko ce ti neko uzeti za ruke to neznam,znam da su po beogradu uzimali po 110e.Da smo malo blize pa da dodjes do mene,ja bih ti to zamjenio sve(naravno bez pare)jer znam kako ti je.Veliki pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma da dejan87, tako je to brat, fora snalazi se s cim mozes.. da Bogdom svako moze imali bi svi pa2x i tyros3! ne moze se.. moze al gde zivot. .troskovi, skupo sve.. ja kad imam para nikad ne gledam nit se cenkam al kad nemam nemam i pss... vidis to 25eura mi je ok cena .. kakav ide HD u roland?? sta sve treba uraditi?? zameniti i napajanje ha? i preko cega cu puniti HD kad ga ubacim ?? samo nemoj preko diskete.. kad cu prebacit 80mb sa zipa?
![]() |
Favoriti |
|
|