Povezivanje i koriscenje snagasa i mixera???
Pozz ljudi...evo menjao sam nesto razglas,pa sam sad nabavio snagas crown macrotech 1201 i soundcraft mfxi8...stizu za dan,dva..E sad kako do sad nisam nikad radio ni koristio ovu kombinaciju,vec samo powermixer,imap par pitanja oko upotrebe snagasa i mixera..Pre svega kako se povezuju mixer i snagas? kakav kabli treba da se oni povezu?? dalje video sam da ovaj snagas pozadi nema klasicne spikon izlaze za kutije kao powermixeri.vec nesto drugo,ne znam sta je,pa recite mi kakvi su to izlazi i kako se povezuje kabli na njih? takodje da pitam sto se tice jacine,gde sta pojacavati...Gde je najbolje regulisati jacinu? dali ma samom snagasu,ili pojacavati suvi mixer? kako treba podesiti mixer,da bi dosao "zdrav" signal po snagasa,za dobar zvuk?gde ne treba preterivati? i za kraj recite mi da li mixer sme da stoji odozgo na snagasu?imam vec onaj mali x stalak za mixer,pa bih njega iskoristio i ovde,mislio sam da stavim snagas na njega,pa na snagas mixer..Greju li mnogo snagasi,da mixer ne sme da stoji odozgo na njega? hvala i pozdrav
|