|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nikad nisam brisao drum sad sam dobio neke setove pa ce to biti potrebno
znaci moje pitanje je kako izbrisati kompletan bubanj koji mi nije potreban probo sam da idem u MS ali neznam tacno koji je tamo posto nisu poimenski dali je to uopste moguce da ga izbrisem iz jednog komada hvala
KORG Pa3X76, Pa800 & TRITON Extreme Promijenjeno od milan_lekic (18.01.2012 u 16:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
ako mislis na brisanje semplova bubnja,onda idi na sound-record i onda odaberes koji sempl i u desnom gornjem uglu otvoris opcije i izeberes delete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
to sam bas napiso da sam probo ali neznam koji elementi su pojedinacno posto su svi MS0000001 itd. hteo bi ako se moze nekako kompletanj jedan bubaj da se izbrise
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
to nisam nikad radio i ne znam dal uopce moze da se izbrisu svi semplovi zajedno od jednog drum kit-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.11.2007
Mjesto: knjazevac
Downloads: 788
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: PA-800
![]() |
![]()
Moze--ako hoces da izbrises odredjeni drum-kit iz usera onda ides na media-pa onda dole imas opciju ERASE pa tu onda udjes i ides skroz na user DK gde brises zeljeni drum kit samo kao mesto... onda izadjes pa ides u SOUND pa na padajuci menu ERASE i onda imas ponudjene tri opcije neznam sad napamet ides na srednju gde se spominje i drum kit i onda brise sve semplove vezane za onaj drum kit koji si hteo da obrises,sem ako nisi nesto koristio od semplova tog druma u neki drugi DKit to ce ti ostati u klavijaturi...Malo sam ga oduzio nadam se da je jasno...POzz
Promijenjeno od darko26 (18.01.2012 u 16:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
e bas to hocu znaci da ga brisem iz DK banke
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
e to je nesto sasvim drugo,ako hoces da oslobodis mjesto u user dk npr,onda ides MEDIA-ERASE ali ne brises ALL nego otvaras dok ne dodjes do onog sto zelis brisat,mozes brisat kompletan user ili sve ili jedan po jedan ritam ili sound ili bilo sta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Darko26 probao sam da obrisem bubanj(i naravno njegov sempl) na ovaj tvoj nacin ali nisam uspeo,obrisao sam mu mesto ali kad odem na sound i u padajuci meni tu nema opcija erase niti delete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10900
Procitaj u ovoj temi kombinovanje setova. Tako sam ja radio. Jeste malo duze ali mislim da je jedini nacin tako ako neznas koje ti semplove koristi taj drum kit. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Acatramvaj za ovaj koristan post: | kufi (03.07.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|