|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ljudi pomagajte ko zna. Malo je glupo na forumu ove vrste pricati o igricama, tako da se unapred izvinjavam, ali lud sam vise, ne znam sta da radim, pa se nadam da ce mi neko tu pomoci, jel vidim da vas ima dosta koji se razumete vise od mene. Uzeo sam novi komp, i reko da instaliram taj cuveni GTA4, i krenem sve ok, kad da cu da igram, izbacuje mi neki error, kao ne moze u windows 7 da se iigra. Procunjam malo po netu i nadjem da su ljudi spustali komppatibilnost na windows xp 2000 da bi mogli da igraju. Uradim i ja tako i krene mi stvarno igrica, ali sad toliko koci da je to strasno. Cak i posto sam sve stavio na minimum. Da li bi neko znao u cemu je problem, da li ima neki fix, ili nesto da se moze skinuti sa neta da bi mogao igrati kako treba. Igrica je original tako da do nje problem nije, a ne verujem da je i do konfiguracije:
Procesor: intel core i5 650 3,20 Ghz Ram memorija: 6 GB Graficka: ATI radeon HD 5450 (1GB) Napajanje: 500w Molim vas ako neko zna da mi pomogne neka napise. Unapred se zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|